RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich, recepty Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich, Mosheho, "židovský, peni


Recept na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich

Recept na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 mladá sliepka aj z hrabákmi - najlepšie z biochovu, sadlo zo sliepky, droby, 4-5 veľkých mrkiev, 3 korene petržlenu, 1 por, 1 veľká cibuľa aj so spodnou slupkou, 1 kaleráb, 1 celer - bulva, 3 veľké strúčiky cesnaku, 1 zelená paprika, 1 paradajka, celerová vňať, celé stonky petržlenovej vňate, posekaná petržlenová vňať, 1-2 sušené červené chilli papričky,prekrojené na polovicu - nemusia byť, soľ, 2-3 bobkové listy, 5 guličiek celého nového korenia, 20 guličiek celého čierneho korenia, voda.

Mosheho
Zvětšit obrázek

Recept na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich

Recept na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich:
Do Veľkého hrnca vložíme kuchynsky upravenú sliepku, sadlo, droby, hrabáky, zalejeme studenou vodou, osolíme a privedieme do varu. Varíme pomalým, sotva znateľným varom - voda smie len perliť a zbierame penu. Tento spôsob varenia je dôležitý preto, aby vývar bol číry. V polovici varenia pridáne na hrubo pokrájanú zeleninu a varíme dalšie 2 hodiny. Ked je sliepka polomäkká, vyberieme ju a dalej použijeme. Dovaríme vývar so zeleninou, nesmie sa rozvariť, má zostať mierne na skus. Zeleninu a droby vyberieme do misy a vývar scedíme cez veľmi jemné sito. Ak chceme veľmi silný vývar, zredukujeme ho dalším varením. Na taniere dáme pokrájanú zeleninu, macesové knedličky, zalejeme horúcim vývarom, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a polievku ihned podávame. Je vynikajúca nielen pre zdravých, ale aj deti, slabých a lieči chorých. Preto sa táto polievka často označuje ako "židovský penicilín".

Poznámka k receptu na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich:
Zdroj: recept mi dal Moshe a dakujem mu nielen za úžasný recept, ale aj za súhlas, že ju môžem uverejniť. Tip: vývar možno dať do chladničky, kde vydrží asi 5-7 dní a používať k príprave daľších jedál a možno ho aj zmraziť a kedykoľvek použiť.Varila som z kosher surovín.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 14.12.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 mladá sliepka aj z hrabákmi - najlepšie z biochovu, sadlo zo sliepky, droby, 4-5 veľkých mrkiev, 3 korene petržlenu, 1 por, 1 veľká cibuľa aj so spodnou slupkou, 1 kaleráb, 1 celer - bulva, 3 veľké strúčiky cesnaku, 1 zelená paprika, 1 paradajka, celerová vňať, celé stonky petržlenovej vňate, posekaná petržlenová vňať, 1-2 sušené červené chilli papričky,prekrojené na polovicu - nemusia byť, soľ, 2-3 bobkové listy, 5 guličiek celého nového korenia, 20 guličiek celého čierneho korenia, voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - goldener joich, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist