RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Mořská ryba v bramborové krustě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Mořská ryba v bramborové krustě, recepty Mořská ryba v bramborové krustě, Mořská, ryba, bramborové, krustě


Recept na Mořská ryba v bramborové krustě

Recept na Mořská ryba v bramborové krustě je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Mořská ryba v bramborové krustě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 velké brambory na pečení 1/2 střední pórek, jemně nasekaný (1/2 šálku); nic se nestane, když vynecháte 1 lžíce slunečnicový nebo arašídový olej 1 polévková lžíce čerstvého másla 1/2 lžičky soli 4 porce filé.

Mořská ryba v bramborové krustě
Zvětšit obrázek

Recept na Mořská ryba v bramborové krustě

Recept na Mořská ryba v bramborové krustě:
Oloupejte brambory, (i když můžou zůstat ve slupce, chcete-li) omyjte je a pak nastrouhejte na struhadle s největšími otvory. Rozehřejte olej a máslo ve velké pánvi, nejlépe teflonové. Mezitím posolte filé polovinou soli. Když je olej a máslo horké, udělejte 4 hromádky z nastrouhaných brambor a pórku (každý cca 1/3 šálku) do pánve. Na to položte ryby a zmáčkněte, aby se z brambor udělala placička. Na to dejte zbylé brambory a posolte zbytkem solí. Smažte při středně vysoké teplotě po dobu 6 až 7 minut. Otočte je opatrně velkou špachtlí a smažte po dobu 6 až 7 minut na druhé straně. Brambory by měly být pěkně křupavé a zbarvené do zlatohněda na obou stranách a ryby jen "vařené".

Poznámka k receptu na Mořská ryba v bramborové krustě:
Recept je od Jacquese Pépina. Ochutnali a pochutnali jsme si na tomhle s červeným chňapalem, lososem, ale i s pstruhem, i když mořský není.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mořská ryba v bramborové krustě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Drobek (Michal Málek)
  • Datum vložení: 17.01.2015
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 velké brambory na pečení 1/2 střední pórek, jemně nasekaný (1/2 šálku); nic se nestane, když vynecháte 1 lžíce slunečnicový nebo arašídový olej 1 polévková lžíce čerstvého másla 1/2 lžičky soli 4 porce filé
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mořská ryba v bramborové krustě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mořská ryba v bramborové krustě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mořská ryba v bramborové krustě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist