RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Moje langoše

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Moje langoše, recepty Moje langoše, Moje, langoše


Recept na Moje langoše

Recept na Moje langoše je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Moje langoše budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
750 g hladká múka 1 priemerný uvarený vychladnutý a nastrúhaný zemiak necelá kocka droždia 1 kávová lyž. cukru soľ vlažná voda.

Moje langoše
Zvětšit obrázek

Recept na Moje langoše

Recept na Moje langoše:
Z droždia, cukru a vody necháme vzkypieť kvások. Potom zamiesime cesto s VODOU so všetkých surovín, hustota asi ako na knedlíky. Necháme kysnúť v teple na dvojnásobok. Vykysnuté cesto musí byť nadýchané a ľahké. Potom na posypanej doske formujeme bochníčky, priemer asi 6 cm, prikryjeme a necháme tak. Po čase v prstoch rozťahujeme bochníčky od stredu ku krajom, veľkosť panvice a smažíme vo vyššej vrstve horúceho oleja. Ak je dosť vysoká teplota, cesto sa krásne nafukuje. Hlávku cesnaku pretlačíme do smaltovaného hrnčeka s trochou vody, sekundu necháme prejsť varom. Týmto potierame upečené langoše. Toto je klasika, ďalej pridávame kečup, alebo strúhaný syr. Chutné sú aj s kyslou smotanou a syrom.

Poznámka k receptu na Moje langoše:
Zemiak v ceste spôsobuje, že langoš aj po dlhšom čase ostane vnútri mäkký, dá sa relat. dobre zohriať v MW. Našla som tu niekoľko receptov na prípravu langošov, tento má odchýlky, preto si dovoľujem ho tu ponechať. K hustým polievkam (fazuľa s klobásou, zelňačka a pod.)je ideálny druhý chod.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moje langoše, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: magdalenka
  • Datum vložení: 21.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 750 g hladká múka 1 priemerný uvarený vychladnutý a nastrúhaný zemiak necelá kocka droždia 1 kávová lyž. cukru soľ vlažná voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moje langoše, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moje langoše - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moje langoše

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist