RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Moje kyselice s hlívou ústřičnou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Moje kyselice s hlívou ústřičnou, recepty Moje kyselice s hlívou ústřičnou, Moje, kyselice, hlívou, ústřičnou


Recept na Moje kyselice s hlívou ústřičnou

Recept na Moje kyselice s hlívou ústřičnou je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Moje kyselice s hlívou ústřičnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 sklenice sterilovaného bílého zelí(nebo doma naloženého), 1 velká cibule, 2-3 větší brambory, 1 velká(400 ml) kysané smetany, 2 větší kyselejší jablka, 2 rajčata, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé mleté papriky(nemusí být), 3 stroužky česneku, 6 kuliček nového koření, 3 kuličky jalovce, drcený kmín, 4 bobkové listy, 1 lžíce sušené hlívy ústřičné(nebo čerstvé), 1-2 lžíce cukru, citronová šťáva(nebo ocet), 2-3 lžíce hladké mouky, malé množství tuku, sůl..

Moje kyselice s hlívou ústřičnou
Zvětšit obrázek

Recept na Moje kyselice s hlívou ústřičnou

Recept na Moje kyselice s hlívou ústřičnou:
Do hrnce dáme tuk a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do sklovata, dáme mouku a uděláme si cibulovou jíšku, přidáme mleté papriky, necháme je zpěnit a hned zalijeme vodou, rozšleháme a přivedeme k varu. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do polévky spolu s překrájeným zelím i s lákem, dál nové koření, bobkové listy, kmín, jalovec, jablka oloupaná a nakrájená na kostičky, zajčata také nakrájená na kostičky, česnek na plátky a vaříme do měkka. Pak už jen přidáme kysanou smetanu kterou trochu proímícháme v malém množství vývaru z polévky, citronovou šťávu, cukr a sůl, aby byly vyvážené a vznikla tak kyselo-sladko-slaná chuť.

Poznámka k receptu na Moje kyselice s hlívou ústřičnou:
Udělala jsem dnes polévku, která je skutečně u nás nejlepší, ze všech polévek z kyselého zelí-proto jsem se rozhodla, že se s váma o ní podělím i když vím, že zelných polévek je tu dost, ale tato je jiná, moc dobrá a dělat jí budu dost často!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moje kyselice s hlívou ústřičnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 26.05.2012
  • Počet porcí: 3 litry
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 sklenice sterilovaného bílého zelí(nebo doma naloženého), 1 velká cibule, 2-3 větší brambory, 1 velká(400 ml) kysané smetany, 2 větší kyselejší jablka, 2 rajčata, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé mleté papriky(nemusí být), 3 stroužky česneku, 6 kuliček nového koření, 3 kuličky jalovce, drcený kmín, 4 bobkové listy, 1 lžíce sušené hlívy ústřičné(nebo čerstvé), 1-2 lžíce cukru, citronová šťáva(nebo ocet), 2-3 lžíce hladké mouky, malé množství tuku, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moje kyselice s hlívou ústřičnou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moje kyselice s hlívou ústřičnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moje kyselice s hlívou ústřičnou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist