RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Moje briošky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Moje briošky, recepty Moje briošky, Moje, briošky


Recept na Moje briošky

Recept na Moje briošky je zařazen v kategorii domácí pekárna. K přípravě Moje briošky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400g hladké mouky 50 g cukru krupice 70 g rozpuštěného másla 180 ml vlažného mléka 1 žloutek 1 vanilkový cukr 1 sáček sušeného droždí citronová kůra špetka soli.

Moje briošky
Zvětšit obrázek

Recept na Moje briošky

Recept na Moje briošky:
Do pekárny dáme nejprve tekuté suroviny, pak sypké a zapneme pekárnu na program :těsto a necháme projít celým programem. Když nám pekárna oznámí, že je hotovo (zapípáním), tak těsto vyndáme, rozdělíme ho na části a každou část připraveného těsta vyválíme a smotáme. Vše přendáme na plech s pečícím papírem a ještě necháme 30 minut dokynout. Pak si rozšleháme vajíčko a mašlovačkou každý kousek pěkně potřeme vajíčkem a posypem celým mákem. Dáme do předehřáté trouby upéct, asi na 180, ale troubu si hlídáme, neboť nám každému peče jinak. Pečeme do zlatova. Po upečení briošky ihned sundáme z plechu na talíř a necháme vychladnout. No a pak už jen konzumujeme.

Poznámka k receptu na Moje briošky:
Recept jsem našla někde na netu. Dlouho jsem váhala s vyzkoušením. Dneska mě to nějak nakoplo a šla jsem do toho .Udělala jsem jen z půl dávky na zkoušku. Briošky jsou moc dobré, můžu doporučit. Samozřejmě jdou udělat i ručně, pro ty, co nemají domácí pekárnu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moje briošky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
  • Datum vložení: 11.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Domácí pekárna
  • Suroviny: 400g hladké mouky 50 g cukru krupice 70 g rozpuštěného másla 180 ml vlažného mléka 1 žloutek 1 vanilkový cukr 1 sáček sušeného droždí citronová kůra špetka soli
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moje briošky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moje briošky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moje briošky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist