RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Mletý steak v zelném listu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Mletý steak v zelném listu, recepty Mletý steak v zelném listu, Mletý, steak, zelném, listu


Recept na Mletý steak v zelném listu

Recept na Mletý steak v zelném listu je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Mletý steak v zelném listu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 velké spařené zelné listy - mohou být i kapustové 500g mletého hovězího masa 15dkg čerstvých žampionů 4 plátky slaniny apod. citrónová kůra 3 malé kyselé okurky 1 PL sardelové pasty 2 PL dijónské hořčice 1 PL strouhaného křenu 1 větší cibule svazek zelené petrželky máslo olej sůl.

Mletý steak v zelném listu
Zvětšit obrázek

Recept na Mletý steak v zelném listu

Recept na Mletý steak v zelném listu:
Mleté maso osolíme, opepříme, promícháme a utvoříme z něj 4 pevné steaky - nižší placičky. Na oleji si zpěníme 1/2 nakrájené cibule, steaky na ni položíme a opečeme z obou stran tak, aby se cibulka z části přichytila na maso. Vyndáme a necháme zchladnout. Mezitím si najemno nasekáme žampiony, zbytek cibulky, okurky a petželku. Na másle podusíme žampiony s cibulkou, přidáme okurky, sardelovou pastu, hořčici, křen, petrželku, nastrouhanou citrónovou kůru a případně dosolíme. Směs necháme také zchladnout. Na zelné listy položíme kousek slaniny, na ni pak steak a maso potřeme směsí. Vše zabalíme do zelného listu. Do pekáčku naskládáme balíčky, přilijeme výpek z masa i s cibulkou, podlijeme trochou vody nebo vývaru a dáme do vyhřáté trouby na 200C péct. Během pečení poléváme výpekem.

Poznámka k receptu na Mletý steak v zelném listu:
K tomuto pokrmu se hodí hlavně bramborové přílohy.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mletý steak v zelném listu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
  • Datum vložení: 10.12.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 4 velké spařené zelné listy - mohou být i kapustové 500g mletého hovězího masa 15dkg čerstvých žampionů 4 plátky slaniny apod. citrónová kůra 3 malé kyselé okurky 1 PL sardelové pasty 2 PL dijónské hořčice 1 PL strouhaného křenu 1 větší cibule svazek zelené petrželky máslo olej sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mletý steak v zelném listu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mletý steak v zelném listu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mletý steak v zelném listu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist