|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Minutková kachní prsaRecept na Minutková kachní prsa je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Minutková kachní prsa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 ks kachních prsou s kůží  pepř čtyř barev – čerstvě mletý  mořská hrubozrnná sůl – čerstvě mletá.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Minutková kachní prsaRecept na Minutková kachní prsa:Kachní prsa osušíme a velmi ostrým nožem nařežeme celou kůži na velmi malé kostičky. Při řezání dáváme pozor, aby nedošlo k řezání do masa. Takto předpřipravená kachní prsa opeříme čerstvě mletým pepřem z obou stran a velmi vydatně i osolíme čerstvě mletou mořskou solí.  Okořeněná a nasolená prsa vložíme kůží na silně rozpálenou steakovou  pánev a opékáme cca 7 minut. Následně po opečení ze strany kůže do křupava otočíme prsa a opékáme přibližně stejnou dobu ve vypečeném kachním sádle. Takto opečená kachní prsa uchováme v teple a necháme dojít, aby se šťáva rozložila do celých prsou. Mezitím si do vypečeného kachního sádla vložíme uvařené brambory překrojené na polovic a zprudka opékáme. Po chvilce osolíme a posypeme najemno nasekaným čerstvým rozmarýnem a společně po promíchání ještě opékáme do zlatavé barvy. Kachní prsa dle přání strávníků buďto servírujeme jen šikmo překrojené, nebo nakrájená na tenké plátky (dámská verze). Vhodnou přílohou jsou uvedené opékané rozmarýnové brambory a brusinko-rybízový dip vyrobený smícháním dílu brusinkového džemu se stejným dílem rybízového kompotu.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Minutková kachní prsa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Colombo65  (Otto Plášek)                      Datum vložení: 21.05.2013                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 2 ks kachních prsou s kůží  pepř čtyř barev – čerstvě mletý  mořská hrubozrnná sůl – čerstvě mletá |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na minutková kachní prsa,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Minutková kachní prsa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Minutková kachní prsa
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 | 
    
    | recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel sitemap.txt
 |