RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Milanske hovězí řízky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Milanske hovězí řízky, recepty Milanske hovězí řízky, Milanske, hovězí, řízky


Recept na Milanske hovězí řízky

Recept na Milanske hovězí řízky je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Milanske hovězí řízky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 - 1000 g kvalitneho hovadzieho masa 1 cibula 4-5 PL oleja 20 g hladkej muky 3-4 struciky cesnaku 20 g paradajkoveho pretlaku 100 g sampinonov ( cerstvych) 30 g masla 1-2 PL medu 100 ml cerveneho vina 250 ml vyvaru sol, korenie príloha: cestoviny (spiralky, kolienka, penne atd) struhany syr cerstve bylinky ( petrzlen alebo pazitka, koriander...).

Milanske hovězí řízky
Zvětšit obrázek

Recept na Milanske hovězí řízky

Recept na Milanske hovězí řízky:
Maso najkrajame na hrubsie platy. Jemne obalime v muke a na rozpalenom oleji prudko opecieme z oboch stran. Odlozime ho bokom. Vo vypeku opecieme cibulu nakrajanu na rezance a po chvili pridame aj cesnak nakrajany na platky. Orestujeme. Davame pozor, lebo cesnak ma tendenciu rychlo prihoriet a potom je horky. Vratime maso spat do panvice. Ak nemame hlboku panvicu s pokryvkou, prelozime orestovanu cibulu cesnakom do kastrola, pridame orestovane platky masa, paradajkovy pretlak, pokrajane sampinony. Ochutime solou, korenim, podlejeme asi polovicou vyvaru a prikryte dusime na malom ohni minimalne 1 a pol hodiny. Pocas dusenia podlievame malym mnozstvom vyvaru. Potom maso odkryjeme, podlejeme vinom a varime odkryte este asi 20-30 minut. Alkohol sa odpari a stava sa zredukuje. Maso vyberieme a ponornym mixerom stavu rozmixujeme. Ja som este po rozmixovani aj precedila cez sito. Omacka bola dokonala, bez jedinej hrcky. Maso vratime do omacky, pridame med, maslo a nechame ete raz zovriet. Odstavime z tepla. Podavame s cestovinami, ktore bohato posypeme struhanym syrom a cerstvymi bylinkami.

Poznámka k receptu na Milanske hovězí řízky:
http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/2013/05/mila...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Milanske hovězí řízky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: adkas
  • Datum vložení: 30.08.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 800 - 1000 g kvalitneho hovadzieho masa 1 cibula 4-5 PL oleja 20 g hladkej muky 3-4 struciky cesnaku 20 g paradajkoveho pretlaku 100 g sampinonov ( cerstvych) 30 g masla 1-2 PL medu 100 ml cerveneho vina 250 ml vyvaru sol, korenie príloha: cestoviny (spiralky, kolienka, penne atd) struhany syr cerstve bylinky ( petrzlen alebo pazitka, koriander...)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na milanske hovězí řízky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Milanske hovězí řízky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Milanske hovězí řízky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist