|
Recept na Meloun s feferonkou
Recept na Meloun s feferonkou je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Meloun s feferonkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší vodní meloun / červený /, Nálev : 3 litry vody, 1 litr octa, 400 g cukru, 80 g soli, 5 ks hřebíčku, 10 ks pepře, 10 ks nového koření, 2 bobkové listy feferonky / množství podle počtu sklenic /.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Meloun s feferonkou
Recept na Meloun s feferonkou: Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky, nebo použijeme vykrajovátko na brambory, z uvedených surovin svaříme nálev. Meloun rozdělíme do sklenic, do každé přidáme 1 feferonku, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 10 min při 80°C.
Poznámka k receptu na Meloun s feferonkou: Podáváme ledově vychlazené, pozor - je to dost ostré.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Meloun s feferonkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 07.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 1 větší vodní meloun / červený /, Nálev : 3 litry vody, 1 litr octa, 400 g cukru, 80 g soli, 5 ks hřebíčku, 10 ks pepře, 10 ks nového koření, 2 bobkové listy feferonky / množství podle počtu sklenic /
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na meloun s feferonkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Meloun s feferonkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Meloun s feferonkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|