RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Mečiar na grile (Espadon au barbecue)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Mečiar na grile (Espadon au barbecue), recepty Mečiar na grile (Espadon au barbecue), Mečiar, na, grile, (Espadon, au, barbecue)


Recept na Mečiar na grile (Espadon au barbecue)

Recept na Mečiar na grile (Espadon au barbecue) je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Mečiar na grile (Espadon au barbecue) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g čerstvého mečiara, 1 čerstvá štipľavá paprička (habanera, jalapeňo...), 3 veľké strúčiky dobrého cesnaku, 2x3 cm čerstvého zázvoru, panenský olivový olej, suché biele víno alebo šťava z citrónu, soľ; Zelenina na grilovanie - baklažán (lilek), huby (môžu byť aj šampiňóny) alebo iná zelenina podľa chuti; listy šalátu, paradajky na šalát.

Mečiar na grile (Espadon au barbecue)
Zvětšit obrázek

Recept na Mečiar na grile (Espadon au barbecue)

Recept na Mečiar na grile (Espadon au barbecue):
Papričku posekáme nadrobno, ošúpeme zázvor, zo strúčikov cesnaku stiahneme šupku, prekrojíme ich po dĺžke napoly a odstránime nestráviteľný prostriedok, Zázvor a cesnak postrúhame alebo prelisujeme a na lopáriku rozotrieme so soľou. Premiešame s papričkou. Touto kašičkou z oboch strán potrieme mečiara, ktorého sme v mieste chrbtice prekrojili napoly. Na dno misy nalejeme trochu oleja zmiešaného s vínom alebo s citrónovou šťavou, uložíme na ňu stejky ryby a zalejeme zvyškom marinády. Misu zakryjeme potravinárskou fóliou a dáme na 2 hodiny do chladničky. Namarinovaného mečiara vložíme do zatváracej mriežky na grilovanie, aby sa pri opekaní nerozpadol. Grilujeme najprv po 1 minúte z každej strany, potom po 2 minútach tiež z každej strany. Ryba nesmie vyschnúť ani sa pripáliť. Na okraji grilu opečiem huby a pozdĺžne nakrájané plátky baklažanu, ktoré sme predtým trošku osolili a pokvapkali olejom. V mise zmiešame listy šalátu so zálievkou pripravenou z citrónovej šťavy, olivového oleja a soli. Môžeme ogrilovať aj inú zeleninu podľa chuti, prípadne aj kúsky bagety.

Poznámka k receptu na Mečiar na grile (Espadon au barbecue):
Colombo65:Ale první dojem u názvu receptíku mě také rozesmál Moc hezky připravená rybka+9

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mečiar na grile (Espadon au barbecue), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: amalia
  • Datum vložení: 21.08.2012
  • Počet porcí: 2 - 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 800 g čerstvého mečiara, 1 čerstvá štipľavá paprička (habanera, jalapeňo...), 3 veľké strúčiky dobrého cesnaku, 2x3 cm čerstvého zázvoru, panenský olivový olej, suché biele víno alebo šťava z citrónu, soľ; Zelenina na grilovanie - baklažán (lilek), huby (môžu byť aj šampiňóny) alebo iná zelenina podľa chuti; listy šalátu, paradajky na šalát
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mečiar na grile (espadon au barbecue), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mečiar na grile (Espadon au barbecue) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mečiar na grile (Espadon au barbecue)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist