RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích, recepty Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích, Mátovo-mandlový, krém, na, vepřových, medajloncích


Recept na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích

Recept na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích je zařazen v kategorii omáčky. K přípravě Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 plátky vepřové panenky silné asi 3 cm 1 lžíce olivového oleje 3 lžičky mátovo-mandlového pesta: viz poznámka 150 ml smetany na vaření 2 lžičky mletých mandlí na zahuštění pár kapek citronové šťávy sůl, bílý pepř.

Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích
Zvětšit obrázek

Recept na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích

Recept na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích:
Nahřejeme grilovací pánev. Panenku lehce zmáčkneme hřbetem ruky a zprudka opečeme po obou stranách na minimu olivového oleje. Udržujeme v teple. Výpek slijeme a vlijeme do něj smetanu, přidáme pesto. Omáčku redukujeme na polovinu objemu. Zahustíme mletými mandlemi, osolíme, opepříme, počkáme, až omáčka získá krémovitou konzistenci, zakápneme citronem a odstavíme. Maso lehce osolíme a přeložíme na nahřátý talíř a přelijeme vzniklým mátovo-mandlovým krémem. Podáváme s libovolnou přílohou (těstoviny, rýže, pečené brambory...).

Poznámka k receptu na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích:
http://www.toprecepty.cz/recept/34108-matovo-mandl...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: danielle72 (Daniela)
  • Datum vložení: 18.07.2013
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Omáčky
  • Suroviny: 4 plátky vepřové panenky silné asi 3 cm 1 lžíce olivového oleje 3 lžičky mátovo-mandlového pesta: viz poznámka 150 ml smetany na vaření 2 lžičky mletých mandlí na zahuštění pár kapek citronové šťávy sůl, bílý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist