RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem, recepty Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem, Masové, válečky, rybízovo, -, brusinkovým, dipem


Recept na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem

Recept na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g mletého krůtího masa / nebo jiného masa / 100 g nastrouhaného sýra /eidam, čedar apod/. 3 Pl strouhanky 1 vejce 1 cibule 0,5 dcl bílého vína mleté nové koření sůl + na dip: 75 g rybízové marmelády 75 g divokých brusinek 1 dcl červeného vína 1 malá jarní cibulka s natí 1 PL olivového oleje špetka mletého zázvoru špetka mletého chilli pepř, sůl, majoránka.

Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem
Zvětšit obrázek

Recept na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem

Recept na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem:
Nejdříve si připravíme rybízovo-brusinkový dip. Očištěnou jarní cibulku nakrájíme najemno, zalijeme ji lžící oleje, osolíme, opepříme, přidáme po špetce zázvoru a chilli. Poté vmícháme rybízovou marmeládu a divoké brusinky. Vše promícháme dohladka a necháme vychladit. Mleté maso ochutíme novým kořením, přidáme oloupanou a pokrájenou cibuli, nastrouhaný sýr, vejce a bílé víno, osolíme, zahustíme strouhankou / solamylem /, promícháme a směs necháme na cca 20minut odležet. Z připravené masové směsi oddělujeme masové kousky, ze kterých namočenýma rukama vytvarujeme válečky. Vložíme je na připravený plech s rozehřátým olejem a zvolna je pečeme na 160-180 stupnů dozlatova. Hotové válečky rozdělíme na talíře, doplníme miskou s chlazeným dipem, který ještě hezky promícháme, aneb dipem přelijeme masové válečky přímo na talíři.

Poznámka k receptu na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem:
Podáváme s hranolky nebo s bramborovým salátem s koprem. Asi tento dip použiji u pečeného králíka nebo nějaké dobré divočiny.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 25.10.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 400 g mletého krůtího masa / nebo jiného masa / 100 g nastrouhaného sýra /eidam, čedar apod/. 3 Pl strouhanky 1 vejce 1 cibule 0,5 dcl bílého vína mleté nové koření sůl + na dip: 75 g rybízové marmelády 75 g divokých brusinek 1 dcl červeného vína 1 malá jarní cibulka s natí 1 PL olivového oleje špetka mletého zázvoru špetka mletého chilli pepř, sůl, majoránka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist