RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Masové knedlíčky do polévky - zavářka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Masové knedlíčky do polévky - zavářka, recepty Masové knedlíčky do polévky - zavářka, Masové, knedlíčky, polévky, -, zavářka


Recept na Masové knedlíčky do polévky - zavářka

Recept na Masové knedlíčky do polévky - zavářka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Masové knedlíčky do polévky - zavářka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vařené maso z polévky 200-250g , vejce 1, 1/4cibule, sůl+pepř mletý, zelená petrželka, houska 1/2-2/3,nebo strouhanka namočená v mléce, mouka hladká 1lžička. Voda na uvaření, sůl..

Masové knedlíčky do polévky - zavářka
Zvětšit obrázek

Recept na Masové knedlíčky do polévky - zavářka

Recept na Masové knedlíčky do polévky - zavářka:
Velmi jemně nakrájíme maso,dáme do misky,přidáme najemno nastrouhanou cibuli,dobře vyždímanou housku,najemno sekanou petrželku,vejce,sůl,pepř.Vypracujeme těsto husté asi jako tužší krém,pokud je řidší přidáme lžičku hl.mouky ,zamícháme a necháme chvilku ustát.V hrnci si zavaříme vodu osolíme,vložíme vytvarované knedlíčky a vaříme dle velikosti.Já dělám malé a vařím 4-5min.Uvařené nám vyplavou na povrch.Vyndáme do misky a vkládáme do hotového vývaru jen prohřát. Knedlíčky mají být jemné a ne tuhé. Množství housky dávám dle druhu masa;hovězí a vepřové bývá sušší a tak dám namočené housky více,zato u kuřecího masa(dávám i kůžičky) volím množství housky menší-maso bývá dost nasáklé vývarem. Vařím samostatně a do polévky vkládám už uvařené knedlíčky,protože syrová cibule pouští při vaření specifickou chuť a měli by jsme vývar s cibulovou chutí,kdežto uvařené knedlíčky už jen přijmou chuť vývaru a nic na polévce nezmění. Z poloviční dávky mám asi tak 35ks.

Poznámka k receptu na Masové knedlíčky do polévky - zavářka:
Recept mám z kuchařky Jednoduché recepty a už je dělám asi 5let.Takže recept je mnohokrát s úspěchem vyzkoušený ;-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Masové knedlíčky do polévky - zavářka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 24.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Vařené maso z polévky 200-250g , vejce 1, 1/4cibule, sůl+pepř mletý, zelená petrželka, houska 1/2-2/3,nebo strouhanka namočená v mléce, mouka hladká 1lžička. Voda na uvaření, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na masové knedlíčky do polévky - zavářka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Masové knedlíčky do polévky - zavářka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Masové knedlíčky do polévky - zavářka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist