Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
        Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          350g jehněčího masa, nakrájené na kostky  1 hrnek řeckého jogurtu  1 rajče a 1 cibule, rozmixované spolu na kaši  1 lžíce rajského protlaku  1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty (viz mé recepty) nebo nakrájené nadrobno  3 lžíce ghee (viz mé recepty) nebo másla, oleje  1 hrnek pitné vody    koření:  1  bobkový list  1/2 lžíce mletého koriandrového semínka  1/4 lžičky mleté kurkumy  1/4 lžičky mletého kajánského pepře (nebo dle zvyku)  1 lžička soli    1/4 lžičky garam masaly (viz můj recept č.2).       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
      Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH: 1) Rajče odjadřete a rozmixujte s cibulí na kaši.   2) Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak.   3) V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly.   4) Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin.  5) Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.
  Poznámka k receptu na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH: recept na indický rogan josh      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: arrefeena                      
 - Datum vložení: 26.02.2014                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      
 - Suroviny: 350g jehněčího masa, nakrájené na kostky  1 hrnek řeckého jogurtu  1 rajče a 1 cibule, rozmixované spolu na kaši  1 lžíce rajského protlaku  1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty (viz mé recepty) nebo nakrájené nadrobno  3 lžíce ghee (viz mé recepty) nebo másla, oleje  1 hrnek pitné vody    koření:  1  bobkový list  1/2 lžíce mletého koriandrového semínka  1/4 lžičky mleté kurkumy  1/4 lžičky mletého kajánského pepře (nebo dle zvyku)  1 lžička soli    1/4 lžičky garam masaly (viz můj recept č.2)
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na máslové jehněčí maso vařené v jogurtu ph,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |