RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH, recepty Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH, Máslové, jehněčí, maso, vařené, jogurtu, PH


Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
350g jehněčího masa, nakrájené na kostky 1 hrnek řeckého jogurtu 1 rajče a 1 cibule, rozmixované spolu na kaši 1 lžíce rajského protlaku 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty (viz mé recepty) nebo nakrájené nadrobno 3 lžíce ghee (viz mé recepty) nebo másla, oleje 1 hrnek pitné vody koření: 1 bobkový list 1/2 lžíce mletého koriandrového semínka 1/4 lžičky mleté kurkumy 1/4 lžičky mletého kajánského pepře (nebo dle zvyku) 1 lžička soli 1/4 lžičky garam masaly (viz můj recept č.2).

Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Zvětšit obrázek

Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH:
1) Rajče odjadřete a rozmixujte s cibulí na kaši. 2) Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. 3) V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly. 4) Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin. 5) Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.

Poznámka k receptu na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH:
recept na indický rogan josh

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: arrefeena
  • Datum vložení: 26.02.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: 350g jehněčího masa, nakrájené na kostky 1 hrnek řeckého jogurtu 1 rajče a 1 cibule, rozmixované spolu na kaši 1 lžíce rajského protlaku 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty (viz mé recepty) nebo nakrájené nadrobno 3 lžíce ghee (viz mé recepty) nebo másla, oleje 1 hrnek pitné vody koření: 1 bobkový list 1/2 lžíce mletého koriandrového semínka 1/4 lžičky mleté kurkumy 1/4 lžičky mletého kajánského pepře (nebo dle zvyku) 1 lžička soli 1/4 lžičky garam masaly (viz můj recept č.2)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na máslové jehněčí maso vařené v jogurtu ph, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist