RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou, recepty Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou, Marinované, vepřové


Recept na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou

Recept na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g vepřového ořezu(může být jiné), 1 menší neloupaná cuketa, 1 větší rajče, 1/2 červené papriky(nebo kapie), 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička zázvoru, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička grilovacího koření, 1/2 lžičky kari koření, 1-2 lžíce hladké mouky, 1 zakysaná smetana, olej, sůl, vývar(stačí voda)..

Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou
Zvětšit obrázek

Recept na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou

Recept na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou:
Maso si nakrájíme na malé kousky(nebo na nudličky), v misce si do oleje zamícháme veškeré koření, osolíme, promícháme a do této směsi naložíme maso, necháme marinovat nejméně 2 hodiny-nelépe přes noc v lednici. V hrnci na oleji maso s marinádou zprudka opečeme, zalijeme vývarem(vodou) a necháme dusit. Nakrájíme si zeleninu, rajče s paprikou na čtverečky, menší mladou cuketu na kolečka a po půl hodině dušení masa jí přidáme. Pak už jen do zakysané smetany zamícháme mouku, vlijeme do omáčky, necháme za stálého míchání zahustit, povaříme, dochutíme a dosolíme.

Poznámka k receptu na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou:
Moje včerejší improvizace-velmi zdařilá a hodně chutná, má šmrnc! Podávala jsem s rýží, ale šly by i jiné přílohy. Doporučuji vyzkoušet, i když to na fotkách až tak vábně nevypadá.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 10.10.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600 g vepřového ořezu(může být jiné), 1 menší neloupaná cuketa, 1 větší rajče, 1/2 červené papriky(nebo kapie), 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička zázvoru, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička grilovacího koření, 1/2 lžičky kari koření, 1-2 lžíce hladké mouky, 1 zakysaná smetana, olej, sůl, vývar(stačí voda).
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist