RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí., recepty Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí., Majonéza, -, tatarka, která, se, nikdy, nesrazí.


Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.

Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí. je zařazen v kategorii omáčky. K přípravě Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 žloutek, více žloutků více oleje a více všeho 1 rovná lžíce plnotučné hořčice 3 dl rostlinného oleje sůl, pepř, worcesterová omáčka - několik kapek ocet Na tatarku strouhanou nebo jemně sekanou cibulku, strouhanou okurku a něco mléka.

Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Zvětšit obrázek

Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.

Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.:
Dámy a dívky. Nejprve oddělte žloutek od bílku a dejte do hrníčku. Vezměte přiměřenou misku, raději hlubší, aby to nelétalo. Ruční šlehač, do kterého vložte jednu šlehací metlu. Upozorňuji, nemělo by ani vajíčko ani olej být z lednice. Do misky dejte lžíci hořčice a začněte šlehat jako buchtu, nalijte olej klidně více. Zašlehejte olej do hořčice a přidejte žloutek. Zase zašlehejte. Potom přidávejte olej a stále šlehejte, Majolka® začne houstnout. Ty tři deci tam vražte asi na šestkrát. Nebojte se opravdu se nesrazí. Potom Majolku® ochuťte solí, pepřem, octem a worcesterem, případně dolijte lákem z okurek pokud je moc hustá. Na tatarku přidejte mléko podle toho, jak máte rádi a cibulku s okurkou. V lednici vám vydrží týden v uzavřené nádobě.

Poznámka k receptu na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.:
Vyzkoušeno po léta, jinak nedělám a nikdy se mi nesrazila.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Podle použitých surovin
  • Datum vložení: 10.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Omáčky
  • Suroviny: 1 žloutek, více žloutků více oleje a více všeho 1 rovná lžíce plnotučné hořčice 3 dl rostlinného oleje sůl, pepř, worcesterová omáčka - několik kapek ocet Na tatarku strouhanou nebo jemně sekanou cibulku, strouhanou okurku a něco mléka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist