RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Maďarský kuřecí perkelt

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Maďarský kuřecí perkelt, recepty Maďarský kuřecí perkelt, Maďarský, kuřecí, perkelt


Recept na Maďarský kuřecí perkelt

Recept na Maďarský kuřecí perkelt je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Maďarský kuřecí perkelt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kura o váhe 1000 -1500 g, 1000 - 1500 g cibule podľa váhy kuraťa, kura nevykosťujeme! /platí pravidlo: koľko mäsa, toľko cibule/, soľ, 2 PL sladkej mletej červenej papriky, 1 CL pálivej mletej červenej papriky alebo 1 sušená červená chilli paprička na jemno posekaná, 2 zelené papriky, 1 paradajka, 3 PL bravčovej masti alebo oleja, voda.

Maďarský kuřecí perkelt
Zvětšit obrázek

Recept na Maďarský kuřecí perkelt

Recept na Maďarský kuřecí perkelt:
Kura pokrájame na jednotlivé diely a nasolíme. V hrnci na rozohriatej masti orestujeme na jemno pokrájanú cibuľu, zelenú papriku pokrájanú na prúžky a paradajku pokrájanú na mesiačiky. Cibuľa má byť jemne do hneda,ale nie spálená. Stiahneme z ohňa a primiešame obe mleté papriky, zalejeme asi 300 ml vody, vrátime na oheň a vydusíme skoro na tuk - paprika sa nesmie spáliť. Pridáme znovu rovnaké množstvo vody, ale horúcej, aby sa neprerušil var a tento postup opakujeme ešte 4-5x, aby sa rozvarila cibuľa. Do tohto paprikového základu vložíme kura a opečieme za stáleho miešania. Podlejeme horúcou vodou a dusíme prikryté do zmäknutia mäsa. Podľa potreby podlievame malým množstvom horúcej vody. Hotový pokrm nemá mať veľa šťavy. Hustotu a chuť šťavy dáva práve rozvarená cibuľa a jej rôsolovitosť je podmienená kuracími kosťami. Tento perkelt sa preto nikdy nezahusťuje múkou. Podávame s haluškami - noky.

Poznámka k receptu na Maďarský kuřecí perkelt:
Zdroj: rodinný recept. Foto neskôr.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarský kuřecí perkelt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 11.12.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 kura o váhe 1000 -1500 g, 1000 - 1500 g cibule podľa váhy kuraťa, kura nevykosťujeme! /platí pravidlo: koľko mäsa, toľko cibule/, soľ, 2 PL sladkej mletej červenej papriky, 1 CL pálivej mletej červenej papriky alebo 1 sušená červená chilli paprička na jemno posekaná, 2 zelené papriky, 1 paradajka, 3 PL bravčovej masti alebo oleja, voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarský kuřecí perkelt, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarský kuřecí perkelt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarský kuřecí perkelt

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

PM kuřecí křídla - Pečená kuřecí křidélka v PH
Vložil: Zdenek
2021-10-20 21:00:11

...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist