RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela, recepty Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela, Maďarský, hovězí, tokáň, na, pepři, podle, Gundela


Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela

Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
750 g hovädzieho zadného/kýty alebo roštenky, 2 PL bravčovej masti, 2 veľké cibule, 3 paradajky, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 250 ml kvalitného suchého bieleho vína - použila som Rizling vlašský, voda.

Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela
Zvětšit obrázek

Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela

Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela:
Paradajky nakrojíme do kríža, ponoríme ich na chvíľu do vriacej vody, ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Mäso nakrájeme na prúžky, cibuľu na jemno. Na rozpustenej masti orestujeme cibuľu, pridáme mäso a opečieme ho do hneda. Osolíme, hojne okoreníme, pridáme paradajky, podlejeme vodou a restujeme za občasného podliatia horúcou vodou dalej. Ked je mäso polomäkké, podlievame vínom a dusíme do mäkka. Stava hotového pokrmu má byť redšia, ako šťava gulášu a má jej byť viac. Podávame s tarhoňou.

Poznámka k receptu na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela:
Zdroj: recept je z kuchárskej knihy Károlya Gundela, šéfkuchára a majiteľa známej Gundelovej reštaurácie v Budapešti, so 150 ročnou tradíciou.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 30.12.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 750 g hovädzieho zadného/kýty alebo roštenky, 2 PL bravčovej masti, 2 veľké cibule, 3 paradajky, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 250 ml kvalitného suchého bieleho vína - použila som Rizling vlašský, voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarský hovězí tokáň na pepři podle gundela, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist