|
Recept na Maďarská klobásová snídaně
Recept na Maďarská klobásová snídaně je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Maďarská klobásová snídaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g maďarských klobásek 2 cibule 3 stroužky česneku 100 ml kečupu sladká a pálivá paprika sůl,pepř,worcesterská omáčka,olej.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Maďarská klobásová snídaně
Recept na Maďarská klobásová snídaně: Klobásy nakrájej na kolečka, opeč na oleji, přisyp nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, přidáme kečup, papriku, sůl, worcesterskou omáčku a podus, až je cibule sklovitá. Pokud je celková chuť na strávníka málo ostrá, přidej dle chuti tabasco. Podávej s hranolky nebo s chlebem.
Poznámka k receptu na Maďarská klobásová snídaně: Pokud klobása pustí moc tuku,je dobré jej trochu odlít, než tam přidám kečup.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarská klobásová snídaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 02.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 400 g maďarských klobásek 2 cibule 3 stroužky česneku 100 ml kečupu sladká a pálivá paprika sůl,pepř,worcesterská omáčka,olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarská klobásová snídaně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarská klobásová snídaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarská klobásová snídaně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|