RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Losos v páře s bylinkovým přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Losos v páře s bylinkovým přelivem, recepty Losos v páře s bylinkovým přelivem, Losos, páře, bylinkovým, přelivem


Recept na Losos v páře s bylinkovým přelivem

Recept na Losos v páře s bylinkovým přelivem je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční. K přípravě Losos v páře s bylinkovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g filet lososa bez kůže bobkový list, kuličky nového koření, zrnka celého pepře, špetka soli Citron 2 dl vody (nebo 1dl vody: 1dl bílého vína) 200 g ledového salátu 100 g salátové okurky 100 g mrkve Bylinkový přeliv: 2 PL bílého jogurtu 1PL cottage sýru natural Směs sekaných bylinek – kopr, petrželka, bazalka, česnek, podle chuti (nebo lze použít i směs koření na tzatziki) Špetka soli, pepř.

Losos v páře s bylinkovým přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Losos v páře s bylinkovým přelivem

Recept na Losos v páře s bylinkovým přelivem:
Filet lososa zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet 15 minut. Mezitím vsypeme do hrnce koření a zalijeme vodou (popř. vodou s vínem). Na dno položíme pařák a přivedeme k varu. (Nebo můžeme použít parní hrnec.) Filet položíme na pařák a přikryjeme pokličkou. Takto vaříme v páře cca 15-20 minut, není nutné obracet. Maso je křehké a růžové. Zeleninu nakrájíme a rozložíme na talíř. Na zeleninu položíme filet lososa a ten přelijeme bylinkovou směsí smíchanou s jogurtem a cottage sýrem. Jídlo je vhodné jako oběd nebo večeře.

Poznámka k receptu na Losos v páře s bylinkovým přelivem:
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim Hodnoty (pro 1 porci): Energetická hodnota: 1713 kJ Bílkoviny: 39 g Sacharidy: 20 g Tuky: 18 g Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® (http://www.komplimentinstitut.cz), který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos v páře s bylinkovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Institut kompliment
  • Datum vložení: 11.04.2010
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
  • Suroviny: 150 g filet lososa bez kůže bobkový list, kuličky nového koření, zrnka celého pepře, špetka soli Citron 2 dl vody (nebo 1dl vody: 1dl bílého vína) 200 g ledového salátu 100 g salátové okurky 100 g mrkve Bylinkový přeliv: 2 PL bílého jogurtu 1PL cottage sýru natural Směs sekaných bylinek – kopr, petrželka, bazalka, česnek, podle chuti (nebo lze použít i směs koření na tzatziki) Špetka soli, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos v páře s bylinkovým přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos v páře s bylinkovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos v páře s bylinkovým přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist