RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Lilkový vějíř

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Lilkový vějíř, recepty Lilkový vějíř, Lilkový, , vějíř


Recept na Lilkový vějíř

Recept na Lilkový vějíř je zařazen v kategorii zeleninová jídla. K přípravě Lilkový vějíř budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na 1 baklažán ( lilek ) - počet baklažánov zvolíme podľa počtu osôb : 2 paradajky, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, asi 150 g syra ( eidam ), soľ.

Lilkový  vějíř
Zvětšit obrázek

Recept na Lilkový vějíř

Recept na Lilkový vějíř:
Baklažán narežeme po dĺžke na plátky tak, že ho pri užšom konci nedorežeme úplne, aby sa nerozpadol. Plochy plátkov potrieme prelisovaným cesnakom a osolíme. Cibuľu a paradajky narežeme na kolieska. Baklažán vložíme do vymasteného pekáčika a plníme medzery : do každej medzery dáme kolieska paradajok a cibule ( koľko vojde vedľa seba ). 2/3 syra narežeme na tenšie plátky a vkladáme takisto do medzier. Pekáčik prikryjeme a v rúre pri 200°C dusíme asi 50 minút. Potom odkryjeme, posypeme zvyšným postrúhaným syrom a odkryté necháme dopiecť, kým sa syr neupečie do ružova.

Poznámka k receptu na Lilkový vějíř:
Zdroj : Hľadala som niečo extra z baklažánov a našla som. Autorkou receptu je Marcela Krištofíková, recept je z www.mimibazar.sk.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilkový vějíř, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: tejaja
  • Datum vložení: 18.07.2009
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zeleninová jídla
  • Suroviny: Na 1 baklažán ( lilek ) - počet baklažánov zvolíme podľa počtu osôb : 2 paradajky, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, asi 150 g syra ( eidam ), soľ
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilkový vějíř, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilkový vějíř - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilkový vějíř

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist