|
Recept na Likérové špičky
Recept na Likérové špičky je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - ostatní.
K přípravě Likérové špičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg změklého 100% tuku,30 dkg ml.cukr,10 dkg kakaa,1 dcl rumu,vaječný koňak,piškoty,čok.poleva.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Likérové špičky
Recept na Likérové špičky: Hmota na špičky: 1/2 kg změklého 100% tuku + 30 dkg ml.cukr řádně vyšlehat a pak přidat 10 dkg kakaa + 1 dcl rumu a opět šlehat,pak hmotu natahujeme speciální špičkou(lze koupit v cukrářských potřebách),já mám malou špičku,tak je dělám na piškoty,ty potřu čokoládou a pak dělám špičky,plním vaječným koňakem z obchodu,uzavřu krémem,dám ztuhnout a pak namáčím v čokoládové polevě.
Poznámka k receptu na Likérové špičky: Marie: Maruško, moc se omlouvám, vaši prosbu jsem přehlédla. Ale recept jsem přidala, zatím bez fotky.... http://www.toprecepty.cz/recept/37430-likerove-spi...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Likérové špičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: LIDKA (LUDMILA)
- Datum vložení: 28.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Ostatní
- Suroviny: 1/2 kg změklého 100% tuku,30 dkg ml.cukr,10 dkg kakaa,1 dcl rumu,vaječný koňak,piškoty,čok.poleva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na likérové špičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Likérové špičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Likérové špičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|