RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Líčka nadivoko se šípkovou chutí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Líčka nadivoko se šípkovou chutí, recepty Líčka nadivoko se šípkovou chutí, Líčka, , nadivoko, se, , šípkovou, , chutí


Recept na Líčka nadivoko se šípkovou chutí

Recept na Líčka nadivoko se šípkovou chutí je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Líčka nadivoko se šípkovou chutí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g hovězích líček 400 ml červeného vína 2 PL koření "Divočina" 2 lžíce hladké mouky nebo solamylu čerstvě mletý pepř 2 -3 bobkové listy 3 PL olivového oleje 2 cibule sůl 2 mrkve, 1/2 celeru tymián 2 PL šípkové zavařeniny silný hovězí vývar.

Líčka  nadivoko se  šípkovou  chutí
Zvětšit obrázek

Recept na Líčka nadivoko se šípkovou chutí

Recept na Líčka nadivoko se šípkovou chutí:
Maso opláchneme a osušíme. V hlubší nádobě smícháme 400 ml červeného vína, trochu oleje, šípkovou zavařeninu, koření "Divočina" a nadrcené bobkové listy. Maso pokrájíme na větší kousky a naložíme přes noc do marinády tak, aby maso bylo celé potopené. Druhý den necháme maso na cedníku okapat. Pokrájíme mrkev a celer na malá kolečka. Cibuli pokrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej / sádlo / a orestujeme pokrájené cibule, dokud nezesklovatí. Přidáme na větší kolečka pokrájenou zeleninu, kterou pěkně orestujeme. Na zeleninu vložíme líčka, která osmahneme z obou stran, aby se maso dobře zatáhlo, podlijeme marinádou, přidáme asi 150 ml vývaru a dál dusíme pod tlakem do změknutí masa na mírném plameni cca 35 minut. Po této době, necháme tlakový hrnec postupně zchladnout, poklici odejmeme, přidáme ještě trochu vývaru a 10 minut ještě podusime. Měkké maso vyjmeme a uchováváme v teple. Omáčku přepasírujeme přes husté sítko a podle potřeby ji ještě osolíme, dochutíme a zahustíme solamylem nebo moukou, ale pokud je omáčka dost hustá, necháme ji bez zahuštění. Maso podáváme se šťouchaným bramborem s restovanou cibulkou a bylinkami. Líčka na talíři přelijeme hotovou omáčkou.

Poznámka k receptu na Líčka nadivoko se šípkovou chutí:
V omáčce je šípková zavařenina.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Líčka nadivoko se šípkovou chutí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 02.07.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1000 g hovězích líček 400 ml červeného vína 2 PL koření "Divočina" 2 lžíce hladké mouky nebo solamylu čerstvě mletý pepř 2 -3 bobkové listy 3 PL olivového oleje 2 cibule sůl 2 mrkve, 1/2 celeru tymián 2 PL šípkové zavařeniny silný hovězí vývar
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na líčka nadivoko se šípkovou chutí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Líčka nadivoko se šípkovou chutí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Líčka nadivoko se šípkovou chutí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist