RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Letní pomazánka z ricotty

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Letní pomazánka z ricotty, recepty Letní pomazánka z ricotty, Letní, pomazánka, ricotty


Recept na Letní pomazánka z ricotty

Recept na Letní pomazánka z ricotty je zařazen v kategorii pomazánky. K přípravě Letní pomazánka z ricotty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
- ricotta - 250g - polotučný tvaroh - 250g - přírodní gervais - 250g - malá červená cibulka - jarní cibulka s natí - pár snítek kopru - 1 stroužek česneku - 5 lžic bio mléka sůl, pepř Místo tvarohu můžeme použít zde zveřejňovanou "domácí lučinu z jogurtu", bude možná ještě lepší..

Letní pomazánka z ricotty
Zvětšit obrázek

Recept na Letní pomazánka z ricotty

Recept na Letní pomazánka z ricotty:
Smícháme tvaroh, gervais, ricottu a mléko, přidáme najemňoučko nasekané cibulky, kopr, nastrouhaný česnek a osolíme, opepříme. Pomazánka je jemná, výborná namazaná na rustikální bagetě nebo žitném chlebu. Dobrou chuť :-)

Poznámka k receptu na Letní pomazánka z ricotty:
Já měla ricottu z Kauflandu - 20% tuku, takže je pomazánka dietní a zdravá.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Letní pomazánka z ricotty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: holka ze severu
  • Datum vložení: 29.07.2012
  • Počet porcí: pro 4 osoby tak 2 večeře :-)
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomazánky
  • Suroviny: - ricotta - 250g - polotučný tvaroh - 250g - přírodní gervais - 250g - malá červená cibulka - jarní cibulka s natí - pár snítek kopru - 1 stroužek česneku - 5 lžic bio mléka sůl, pepř Místo tvarohu můžeme použít zde zveřejňovanou "domácí lučinu z jogurtu", bude možná ještě lepší.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na letní pomazánka z ricotty, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Letní pomazánka z ricotty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Letní pomazánka z ricotty

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

PM kuřecí křídla - Pečená kuřecí křidélka v PH
Vložil: Zdenek
2021-10-20 21:00:11

...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist