RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ledový rýžový nákyp s pudinkem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ledový rýžový nákyp s pudinkem, recepty Ledový rýžový nákyp s pudinkem, Ledový, rýžový, nákyp, pudinkem


Recept na Ledový rýžový nákyp s pudinkem

Recept na Ledový rýžový nákyp s pudinkem je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Ledový rýžový nákyp s pudinkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
• 2 sáčky rýže • 1 l mléka • 2 lžíce cukru • 1 cukr vanilkový • 1 vanilkový pudink (krupicový) • Mléko dle potřeby • Cukr 2-3 lžíce • Ovoce • cca 0,5 cm plátek másla.

Ledový rýžový nákyp s pudinkem
Zvětšit obrázek

Recept na Ledový rýžový nákyp s pudinkem

Recept na Ledový rýžový nákyp s pudinkem:
Rýži vysypeme ze sáčku do hrnečku, odměříme její množství a připravíme si 2x tolik mléka. Rýži několikrát propláchneme ve vodě, vsypeme do odměřeného mléka, osladíme a vaříme v kastrůlku cca 15-20 minut za častého míchání, aby se nám nepřipálila. Když je rýže na skus měkká, přilijeme do ní rozmíchaný vanilkový krupicový pudink cca ve 2 dl mléka. Pokud nemáme pudink krupicový, použijeme pudink klasický. Po nalití pudinku rýži stále mícháme. Směs, která rychle houstne, doléváme mlékem do požadované hustoty. Před koncem přidáme plátek másla a promícháme. Kaše by neměla téci, má mít hustou konzistenci. Pekáček vymažeme máslem, nandáme polovinu rýže, poklademe kompotovaným nebo čerstvým ovocem a zakryjeme druhou polovinou rýže. Necháme zchladnout a poté dáme do ledničky. Tento nákyp podáváme chlazený jako zákusek, nakrájený na řezy a ozdobený ovocem, případně politý šťávou z kompotu.

Poznámka k receptu na Ledový rýžový nákyp s pudinkem:
Kroupovko, to je pěkný, jistě dobrý a máš ho pěkně ozdobený. Já dělám broskvovou rýžovou kaši pro sebe-mě to chutná,taťulda to nemusí. Dávám ti 2.bod

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ledový rýžový nákyp s pudinkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kroupovka (Květa)
  • Datum vložení: 22.08.2012
  • Počet porcí: 8-10
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: • 2 sáčky rýže • 1 l mléka • 2 lžíce cukru • 1 cukr vanilkový • 1 vanilkový pudink (krupicový) • Mléko dle potřeby • Cukr 2-3 lžíce • Ovoce • cca 0,5 cm plátek másla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ledový rýžový nákyp s pudinkem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ledový rýžový nákyp s pudinkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ledový rýžový nákyp s pudinkem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist