RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Lasagne s uzenou rybou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Lasagne s uzenou rybou, recepty Lasagne s uzenou rybou, Lasagne, uzenou, rybou


Recept na Lasagne s uzenou rybou

Recept na Lasagne s uzenou rybou je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Lasagne s uzenou rybou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 lžíce olivového nebo rostlinného oleje, 1 rozetřený stroužek česneku, 1 jemně nasekaná malá cibule, 125 g na plátky pokrájených žampionů, 400 g nasekaných rajčat, 1 malá, na kolečka pokrájená cuketa, 1,5 dl zeleninového vývaru nebo vody, 25 g (2 lžíce) másla, 3 dl nízkotučného mléka, 25 g hl.mouky, 125 g nastrouhaného čedaru, 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky, 125 g (6 plátků) předvařených lasagní, 350 g pokrájené uzené tresky, bez kůže a kostí, sůl, pepř, na zdobení čerstvá pažitka..

Lasagne s uzenou rybou
Zvětšit obrázek

Recept na Lasagne s uzenou rybou

Recept na Lasagne s uzenou rybou:
V pánvi rozehřejeme olej a smažte na něm 5 minut cibuli a česnek. Přidejte žampiony a za častého míchání smažte další 3 minuty. Přidejte do pánve rajčata, cuketu a vývar nebo vodu a bez pokličky povařte 10-15 minut na mírném plameni, aby zelenina změkla. Osolte a opepřete. Do pánvičky dejte máslo nebo rostlinný tuk, mléko a mouku a za neustálého šlehání nechte omáčku povařit a zhoustnout. Sejměte pánvičku z ohně a přidejte polovinu sýra a všechnu petrželku. Jemně míchejte, aby se sýr rozpustil. Omáčku osolte a opepřete. Naběračkou přemístěte rajčatovou směs do velké a nízké zapékací mísy a na ni dejte polovinu lasagní. Přes ně rozložte rovnoměrně kusy ryby a přelijte je polovinou sýrové omáčky. Na ně dejte druhou vrstvu lasagní a na ni rozprostřete zbytek sýrové omáčky. Posypte zbývajícím sýrem. 40 minut zapékejte v předehřáté troubě při 190 stupních C, dokud povrch nebublá a není zlatavý. Ozdobte snítkami petrželky a podávejte horké.

Poznámka k receptu na Lasagne s uzenou rybou:
Je to vynikající, ale docela dost pracný.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lasagne s uzenou rybou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: wella (Saša)
  • Datum vložení: 22.10.2009
  • Počet porcí: Pro 4 osoby
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 2 lžíce olivového nebo rostlinného oleje, 1 rozetřený stroužek česneku, 1 jemně nasekaná malá cibule, 125 g na plátky pokrájených žampionů, 400 g nasekaných rajčat, 1 malá, na kolečka pokrájená cuketa, 1,5 dl zeleninového vývaru nebo vody, 25 g (2 lžíce) másla, 3 dl nízkotučného mléka, 25 g hl.mouky, 125 g nastrouhaného čedaru, 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky, 125 g (6 plátků) předvařených lasagní, 350 g pokrájené uzené tresky, bez kůže a kostí, sůl, pepř, na zdobení čerstvá pažitka.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lasagne s uzenou rybou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lasagne s uzenou rybou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lasagne s uzenou rybou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist