RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou, recepty Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou, Květákovo-kedlubnový, krém, se, šunkou, smažen


Recept na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou

Recept na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1/2 hlávky květáku 1 velká kedlubna 1 a 1/4 l zeleninového vývaru 100 ml smetany ke šlehání 1 lžíce másla 1 menší mrkev 100-150 g šunky (nejlépe vcelku) naťová cibulka a pažitka na posyp čerstvě strouhaný muškátový oříšek pepř sůl.

Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou
Zvětšit obrázek

Recept na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou

Recept na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou:
Květák a kedlubnu nakrájíme na malé kousky a asi 10 minut povaříme v zeleninovém vývaru. Rozmixujeme na hladký krém, ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem a povolíme šlehačkou. Mrkev nakrájíme na velmi malé kostičky (cca 3mm x 3mm - ale pravítko si brát nemusíme :-) ) a osmažíme ji na másle dokřupava (3-4 minuty). Vmícháme do horké polévky spolu se šunkou, nakrájenou na proužky. Při podávání sypeme polévku cibulkou a pažitkou, které doladí její finální chuť.

Poznámka k receptu na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou:
To jsem ráda, že se vám polévečka líbí... Právě vyrábím brokolicovou, anžto mi parní hrnec rozvařil brokolici a je mi líto ji vyhodit... Už druhý den s tím vysoutěženým vynálezem zápasím a zatím prohrávám 2:0 .

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 11.11.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1/2 hlávky květáku 1 velká kedlubna 1 a 1/4 l zeleninového vývaru 100 ml smetany ke šlehání 1 lžíce másla 1 menší mrkev 100-150 g šunky (nejlépe vcelku) naťová cibulka a pažitka na posyp čerstvě strouhaný muškátový oříšek pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist