RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kvasnicová cibulajda

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kvasnicová cibulajda, recepty Kvasnicová cibulajda, Kvasnicová, cibulajda


Recept na Kvasnicová cibulajda

Recept na Kvasnicová cibulajda je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Kvasnicová cibulajda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
plátek másla cca 2cm široký ½ cibule 1 kostka kvasnic 1 mrkev 2 svazky lahůdkové cibulky 2 vejce sůl,mletý pepř 2 starší rohlíky a trochu másla na osmažení+stroužek česneku 1 pl drobně pokrájené zelené nati lahůdkové cibulky na ozdobu.

Kvasnicová cibulajda
Zvětšit obrázek

Recept na Kvasnicová cibulajda

Recept na Kvasnicová cibulajda:
V hlubším hrnci na rozehřáté máslo dáme zpěnit drobně pokrájenou plovinu cibule. Přidáme rozdrobené kvasnice a za stálého míchání je necháme zezlátnout. Zasypeme mrkví, kterou jsme si nastrouhali na drobném slzičkovém struhadle, promícháme a necháme chvilku osmahout cca 2minuty, aby pustila barvu. Zalijeme 1,2litry horké vody, přidáme očištěné a na jemné kroužky pokrájené lahůdkové cibulky, lehce osolíme, kdo má rád, mírně opepří a na mírném planemi pod pokličkou vaříme 15minut. Poté děrovanou naběračkou trochu zeleniny z vývaru odebereme a zbytek ponorným mixérem rozmixujeme. Odebranou zeleninu vložíme nazpět do hrnce, polévku uvedeme do varu, přidáme vejce, promícháme a necháme 2minuty provařit. Dle potřeby dochutíme a podáváme s osmaženým rohlíkem, posypané zelenou částí lahůdkové cibulky. V průběhu vaření polévky si připravíme vložku. Rohlíky nakrájíme na plátky, ty zlehka po obou stranách osmažíme na másle a mírně potřeme česnekem. Poté nakrájíme na kostičky.

Poznámka k receptu na Kvasnicová cibulajda:
K velkému množství zde již uvedených kvasnicových polévek přidávám svou další dobrou,která nám také moc chutná. Komu se nechce špinit mixér,může hotovou polévku zahustit zásmažkou,ale tahle verze bez mouky je lepší:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kvasnicová cibulajda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 28.11.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: plátek másla cca 2cm široký ½ cibule 1 kostka kvasnic 1 mrkev 2 svazky lahůdkové cibulky 2 vejce sůl,mletý pepř 2 starší rohlíky a trochu másla na osmažení+stroužek česneku 1 pl drobně pokrájené zelené nati lahůdkové cibulky na ozdobu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kvasnicová cibulajda, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kvasnicová cibulajda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kvasnicová cibulajda

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist