|
Recept na Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Recept na Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuř.kosti, voda, sůl, pepř celý, nové koření celé, bob.list, 1 cibule, kořenová zelenina (2mrkve,kousek celeru,malá petržel), zelená petrželka. Nočky: 1vejce, dětská krupička, zelená petrželka, sůl, voda..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Recept na Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou: Kosti propláchneme proudem studené vody, vložíme do hrnce(papiňáku), přidáme očištěnou zeleninu, oloupanou cibuli, koření, zalijeme studenou vodou, osolíme a dáme vařit. Pak vývar přecedíme, vložíme nakrájenou zeleninu(cibuli nevkládáme)a maso, dosolíme a vložíme do polévky nočky a nakrájenou zel.petrželku. Nočky: vejce prošleháme vidličkou, jemně osolíme a pomalu vmícháváme nakrájenou petrželku a asi 3 rovné polév.lžíce krupičky (množství je přibližné, záleží na velikosti vajíčka), konzistence má být asi jako těstíčko na obalování. Nabíráme malou namočenou lžičkou a zaváříme do horké osolené vody ale nesmí moc vřít, jinak máme místo nočků rozvářku;-). Asi po 3 minutách přendáme nočky cedníkem do misky se stud.vodou a před konzumací vkládáme odcezené do vývaru a jen prohřejeme.
Poznámka k receptu na Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou: Pozor-nočky vařením nabydou. Já jsem vykrajovala mokka lžičkou a byly tak akorát
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mirca75
- Datum vložení: 06.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Kuř.kosti, voda, sůl, pepř celý, nové koření celé, bob.list, 1 cibule, kořenová zelenina (2mrkve,kousek celeru,malá petržel), zelená petrželka. Nočky: 1vejce, dětská krupička, zelená petrželka, sůl, voda.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky Vložil: Audri 2019-03-30 13:52:16
Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ... Hovězí líčka - Konfitovaná hovězí líčka Vložil: Vendula 2019-01-19 22:15:16
Ahoj, recept je moc dobrý, zrovna dnes jsme je měli na oběd. Zbylo i na večeři a manžel si je moc chválil. Ještě znám jeden odzkoušený recept https://erecepty.eu/hovezi-licka-smetane/ podle kterého hovězí líčka na smetaně vaří moje mamka. Má už recept pěkn... Výborné Domácí peciválky - Peciválky Vložil: Eva 2018-12-26 15:27:42
Díky za tip :) Já mám recept od mamky, která ho už dělala jako malá holka. Je to tento postup https://erecepty.eu/pecivalky/ který mám také osvědčený. Některé recepty jsem dělala a nebylo to ono, peciválky byli tvrdší než tyto. Doporučuji zkusit. ... |
|