RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille, recepty Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille, Kuřecí, v mangoldu, se, zeleninovým, ratatouille


Recept na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Recept na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na ratatouille — 1 středně velká cuketa — 2–3 papriky — 2 rajčata bez slupky — čerstvá majoránka — 2 menší cibule — můžete použít i 1/2 lilku — snítka čerstvého rozmarýnu — asi 4 lžíce extra panenského olivového oleje — voda nebo vývar na podlití — mořská sůl a čerstvě umletý pepř Na maso — 2 kuřecí prsa — snítka čerstvého rozmarýnu — 1 lžíce extra panenského olivového oleje — mořská sůl a čerstvě umletý pepř Na mangold — několik listů čerstvého mangoldu (nebo špenátu) Na servírování — lžička másla — tvrdý sýr (například parmazán).

Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Recept na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille:
Všechnu zeleninu nakrájejte na malé kousky. Na pánev dejte 3 lžíce oleje, cibuli, cuketu a vše 5 minut při střední teplotě smažte. Přihoďte, papriky, lilek a pokračujte ve smažení zhruba 4–5 minut. Nakonec přidejte rajčata, rozmarýn, majoránku, sůl a pepř. Vše jemně podlijte vodou, nebo pokud máte, tak vývarem. Přiklopte a nechte pomalu dusit, dokud zelenina nezměkne a většina vody se nevypaří (trvá to přibližně 10 minut). Nakonec ještě přidejte lžíci oleje a chvilinku restujte – jídlo tak dostane lepší chuť. Maso, třeba pánví, naklepejte přes pytlík na tenké plátky. Pak je osolte, opepřete a posypejte nasekaným rozmarýnem. Okořeněné maso pokapejte olejem a dejte smažit na rozpálenou pánev. Jelikož jsou plátky dost tenké, stačí něco přes 2 minuty z každé strany. Mangold zbavte tuhých stonků. Pak ho vložte do síta, polejte horkou vodou a ihned vložte do studené. Díky tomu změkne a zůstane mu nádherná barva. Mangold osušte a rozprostřete na kousek kuchyňské fólie tak, aby do něj šlo zabalit kuře. Maso položte na listy mangoldu, potřete kouskem másla a posypte nastrouhaným sýrem. Fólii s mangoldem přehněte přes plátek kuřete – nejprve z jedné strany a pak i z druhé, tak aby kuře nebylo vůbec vidět. Fólii pak odstraňte a plátek zabalený v mangoldu dejte do trouby předehřáté na 220 °C asi na 2 minuty dopéct. Podávejte se zeleninovým ratatouille a oříškem másla.

Poznámka k receptu na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille:
Zdroj: ŠKODA NEVAŘIT - KUCHAŘKA PLNÁ HUDBY http://www.smartpress.cz/kucharky/skoda-nevarit.ht...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: www.toprecepty.cz
  • Datum vložení: 30.07.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Na ratatouille — 1 středně velká cuketa — 2–3 papriky — 2 rajčata bez slupky — čerstvá majoránka — 2 menší cibule — můžete použít i 1/2 lilku — snítka čerstvého rozmarýnu — asi 4 lžíce extra panenského olivového oleje — voda nebo vývar na podlití — mořská sůl a čerstvě umletý pepř Na maso — 2 kuřecí prsa — snítka čerstvého rozmarýnu — 1 lžíce extra panenského olivového oleje — mořská sůl a čerstvě umletý pepř Na mangold — několik listů čerstvého mangoldu (nebo špenátu) Na servírování — lžička másla — tvrdý sýr (například parmazán)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist