RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí srdíčka s Hokkaido

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí srdíčka s Hokkaido, recepty Kuřecí srdíčka s Hokkaido, Kuřecí, srdíčka, Hokkaido


Recept na Kuřecí srdíčka s Hokkaido

Recept na Kuřecí srdíčka s Hokkaido je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Kuřecí srdíčka s Hokkaido budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g srdíček 200 g dýně/čistá váha se slupkou,bez semínek a „pavučinky“ 50 g špeku 1 středně velká cibule 1 lžička celého kmínu 1 lžíci oleje pod cibulku se špekem 1 plátek másla pod dýni 200 ml horké vody 1 kostka zeleninového bujónu/kdo nechce,použije trochu soli 3 velké stroužky česneku 1 limetka/vymačkaná šťáva a nastrouhaná kůra 2 lžíce nakrájeného libečku na špičku nože mletého pepře 1 lžička Solamylu rozmíchaná ve 100 ml studené vody.

Kuřecí srdíčka s Hokkaido
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí srdíčka s Hokkaido

Recept na Kuřecí srdíčka s Hokkaido:
Srdíčka opláchneme, popřípadě očistíme od tučných kousků. Cibuli nakrájíme nadrobno, špek na tenké nudličky a společně s kmínem dáme do papiňáku na rozehřátý olej orestovat do zrůžovění cibule. Přidáme srdíčka, prudce orestujeme a podlijeme 200ml vody. Rozdrobíme zeleninovou kostku, nebo pouze osolíme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Od doby varu vaříme na slabém plameni 30-35minut. Mezitím 1stroužek česneku prolisujeme a odložíme stranou. Zbývající 2stroužky nakrájíme na tenké plátky a necháme je v pánvi na rozehřátém másle lehce rozvonět. Přidáme kůru z limetky, na drobné kostičky nakrájenou dýni a limetkovou šťávu. Na slabém plameni restujeme cca 10minut tak, aby byla dýně na skus. Pokud je třeba, během restování zakápneme trochou vody, aby se dýně nepřichytla. Do hrnce k měkkým srdíčkům přidáme dýni, prolisovaný česnek, solamyl s vodou a pepř. Necháme 2minuty přejít varem. Vmícháme libeček, podle potřeby dochutíme a podáváme. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory, ale můžeme podávat pouze s pečivem.

Poznámka k receptu na Kuřecí srdíčka s Hokkaido:
Děkuji všem

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí srdíčka s Hokkaido, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 01.01.2015
  • Počet porcí: 3 velké
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 500 g srdíček 200 g dýně/čistá váha se slupkou,bez semínek a „pavučinky“ 50 g špeku 1 středně velká cibule 1 lžička celého kmínu 1 lžíci oleje pod cibulku se špekem 1 plátek másla pod dýni 200 ml horké vody 1 kostka zeleninového bujónu/kdo nechce,použije trochu soli 3 velké stroužky česneku 1 limetka/vymačkaná šťáva a nastrouhaná kůra 2 lžíce nakrájeného libečku na špičku nože mletého pepře 1 lžička Solamylu rozmíchaná ve 100 ml studené vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí srdíčka s hokkaido, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí srdíčka s Hokkaido - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí srdíčka s Hokkaido

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist