RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí roláda s nádivkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí roláda s nádivkou, recepty Kuřecí roláda s nádivkou, Kuřecí, roláda, nádivkou


Recept na Kuřecí roláda s nádivkou

Recept na Kuřecí roláda s nádivkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí roláda s nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 větší kuře asi tak 5 dg másla sůl nádivka: 1/8 másla 10 dkg pistácií 1 vejce zelená petrželka pepř, muškátový oříšek, sůl trochu strouhanky.

Kuřecí roláda s nádivkou
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí roláda s nádivkou

Recept na Kuřecí roláda s nádivkou:
Kuře stáhneme opatrně z kůže tak, abychom ji příliš nepotrhali. Na pomaštěný alobal rozprostřeme kůži, trochu osolíme a stejnoměrně poklademe kusy masa, které jsme odřezali z kuřete. Osolíme, trochu opepříme. Středem uděláme prohlubeninu, do které dáme váleček nádivky. Nádivku připravíme z másla utřeného s vejcem, solí a kořením do pěny, pak přidáme nastrouhané pistácie, trochu strouhanky (někdy ani nemusí být) a zelenou petrželku, najemno nasekanou. Roládu pomocí alobalu zabalíme do klasického válce. Provázkem svážeme několikrát, začínáme zprostředka. Na pekáček dáme trochu vody, alobalový válec a pečeme cca 45 min při teplotě asi 200 °C. Když máme silnější alobal nebo opravdu velké kuře, prodloužíme dobu pečení na 1 hodinu. Pak vyjmeme, necháme vychladnout (nerozbalujeme). Studené vybalíme z alobalu a na pár minut dáme pod gril, aby roláda dostala žádoucí barvu a kůžička zkřupavěla. Je také možné vybalit z alobalu opatrně za tepla, ale je potom trochu potíž s grilováním a následným krájením. Podáváme s bramborem.

Poznámka k receptu na Kuřecí roláda s nádivkou:
si myslím,že to zvládne každý, nic na tom není a nikdo mě to neučil,chce to jen dobrý a ostrý nůž a trochu zručnosti,jo a pozor na prsty

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí roláda s nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Casimanta
  • Datum vložení: 28.10.2009
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 větší kuře asi tak 5 dg másla sůl nádivka: 1/8 másla 10 dkg pistácií 1 vejce zelená petrželka pepř, muškátový oříšek, sůl trochu strouhanky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí roláda s nádivkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí roláda s nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí roláda s nádivkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist