RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu, recepty Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu, Kuřecí, mumie, lilkovém, sarkofágu


Recept na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Recept na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 větší kuřecí prso nebo 2 menší 1 delší pórek (použijeme z něj jen kousek) 1 lilek česnek sůl grilovací koření na zeleninu olivový olej.

Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Recept na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu:
Lilek rozkrojíme na polovinu, vydlabeme vnitřek a okořeníme grilovací směsí. Kuřecí prsa upravíme do velikosti vydlabané dutiny v lilku, potřeme česnekem utřeným se solí a necháme odpočinout. Z pórku oddělíme několik listů, omyjeme, podélně rozřízneme a v horké vodě krátce povaříme, aby změkly. Prsa kráce orestujeme na pánvi s trochou oleje, aby se zatáhla a částečně opekla a vyjmeme. Listy pórku potřeme česnekem a grilovacím kořením, prsa okořeněnými listy obalíme po celé délce a vložíme do vydlabaného lilku. Vložíme na plech s pečicím papírem, pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby na 20 min., 10 min. cca 175°C, poté 200°C. Podáváme s bramborovou pyramidou, posypané strouhaným parmazánem.

Poznámka k receptu na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu:
Inspirace na Labužník.cz, opět ale upraveno podle vlastní chutě a hlavy :) Dobrou chuť. Dodatečně mě napadlo - dát jen ty bílé vnitřní listy, bylo by to autentičtější k obvazům ;).....a určitě by šlo dělat i pod grilem venku :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: isindy (Ivana)
  • Datum vložení: 04.10.2010
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 větší kuřecí prso nebo 2 menší 1 delší pórek (použijeme z něj jen kousek) 1 lilek česnek sůl grilovací koření na zeleninu olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist