|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnciRecept na Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 kuřecí stehenní řízky nejraději s kůží, sůl, 2 stroužky česneku  Na nádivku: 150 g drůbežích jater, 3 starší, ale vláčné žemle, 3 lžíce oleje, 1/2 cibule, 1-1 1/2 dl mléka, 2 vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka a ještě brambory na 4 porce, 80 g tvrdého sýra na posypání povrchu..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnciRecept na Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci:Kuřecí maso mírně naklepeme, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem a odložíme. Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájená játra, chvíli restujeme, odstavíme, necháme prochladnout. Žemle nakrájíme na menší kostičky, přidáme mléko s rozkvedlanými žloutky, osmažená játra, sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku a z bílků ušlehaný sníh. Vše zlehka promícháme, dochutíme, mléko použijeme podle potřeby. Na dno namočeného římského hrnce dáme na větší kostky nakrájené brambory, osolíme a promícháme. Na ně rozložíme nádivku a na ni porce kuřecího masa, které posypeme strouhaným sýrem. Hrnec vložíme do studené trouby, pečeme zhruba 90 minut, ke konci odklopíme a dopečeme až sýr zezlátne.
 
 Poznámka k receptu na Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci:
 vybusna, děkuji, jsem opravdu ráda, že chutnalo a příště přihoď ten hrášek, třeba do poloviny, není nad spokojeného manžela
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Merylas                      Datum vložení: 04.09.2008                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 4 kuřecí stehenní řízky nejraději s kůží, sůl, 2 stroužky česneku  Na nádivku: 150 g drůbežích jater, 3 starší, ale vláčné žemle, 3 lžíce oleje, 1/2 cibule, 1-1 1/2 dl mléka, 2 vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka a ještě brambory na 4 porce, 80 g tvrdého sýra na posypání povrchu. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |