|
Recept na Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná
Recept na Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg kuřecích křidélek 2 lžičky nastrouhaného zázvoru 70 ml sherry nebo griotky 2 lžíce medu 3 lžíce sojové omáčky sůl.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná
Recept na Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná: Křidélka překrojíme napůl (konečky odkrojíme a odstraníme), osolíme, dáme je do kastrolu a přidáme ostatní ingredience. Zalijeme vodou tak, aby byla potopená, přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme 10 minut. Odkryjeme, snížíme teplotu a necháme tekutinu zredukovat - v podstatě odpařit tak, aby zbyla jen hustá šťáva. Poté opět přiklopíme a necháme pod pokličkou asi 10 minut dojít.
Poznámka k receptu na Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná: Recept pochází ze serveru Labužník a je trochu upravený (původně je psaný bez soli ad.).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 28.07.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kg kuřecích křidélek 2 lžičky nastrouhaného zázvoru 70 ml sherry nebo griotky 2 lžíce medu 3 lžíce sojové omáčky sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|