RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou, recepty Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou, Kuřecí, játra, jablky, anglickou, slaninou


Recept na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou

Recept na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuřecí játra 150g, Jablko 1, anglická slanina / lisovaný bok 5 plátků, sůl, med, směs koření (staročeské,ďábelské,co kdo rád) olej, sojová omáčka 1/2lžičky, worcester 1lžička, kečup 1 lžička (nemusí být), bílé víno / voda na podlití 1-2dc.

Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou

Recept na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou:
Játra očistíme dáme do misky,přidáme sojovku,worcester,sůl,směs koření. Jablko oloupeme,vykrojíme jadřinec a nakrájíme na asi 1cm plátky.Jednotlivé plátky v misce zakapeme medem a složíme zpět do tvaru jablka(lépe se rozleží).Játra i jablko necháme alespoň 1hod rozležet. Na horké pánvi si opečeme plátky anglické/boku do křupava,vyjmeme na talíř,po anglické vložíme na pánev plátky jablek a z obou stran opečeme do zlatova.Hotové vyjmeme a uložíme třeba ke slanině a uchováváme v teple. Po jablkách dáme na pánev trošku oleje,rozehřejeme a vložíme játra.Zprudka opékáme ze všech stran(pozor hodně prskají),pak ztlumíme a dopékáme na mírném plameni dokud nejsou játra hotová(neteče z nich krev)dobu neurčím,já mám ráda uvnitř růžová,někdo zcela propečená.Pak mírně podlijeme vínem/vodou necháme projít varem a podáváme třeba s bramborem,..Já jsem si jako přílohu udělala kuskus-připravila jsem si ho dle návodu a přidala stroužek prolisovaného česneku,zelenou cibulku a kousek najemno nastrouhané mrkve.

Poznámka k receptu na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou:
Měla jsem játra i jablko naložené přes noc-měla to být původně moje včerejší večeře,ale byla jsem líná vařit tak jsem nejedla-a to jablko krásně změklo,pustilo šťávu a po opečení bylo mňam.Měla jsem co dělat abych ho z toho talířku nesnědla ještě před obědem. Tohle jídlo je tak trochu zdělání zbytků z lednice,je jednoduché a nenáročné na přípravu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 27.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: Kuřecí játra 150g, Jablko 1, anglická slanina / lisovaný bok 5 plátků, sůl, med, směs koření (staročeské,ďábelské,co kdo rád) olej, sojová omáčka 1/2lžičky, worcester 1lžička, kečup 1 lžička (nemusí být), bílé víno / voda na podlití 1-2dc
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist