RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony, recepty Kuře z pánve s cizrnou a žampiony, Kuře, pánve, cizrnou, žampiony


Recept na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony

Recept na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuře z pánve s cizrnou a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Naporcované kuře ( já použila 6 kuřecích špalíčků ze stehen s kostí) čerstvé žampiony ( lepší jsou menší, já měla jen velké, ty jsem použila 4 ks) hrst vařené cizrny ( možno použít ve slaném nálevu) hrst mraženého zeleného hrášku 100g slaniny 6 šalotek 2PL balsamikového octa špetka sušeného estragonu pár snítek čerstvého rozmarýnu čerstvá petrželka olej 200ml vývaru hladká mouka na obalení kousek chladného másla sůl, pepř.

Kuře z pánve s cizrnou a žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony

Recept na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony:
Nejprve si osolíme a opepříme porce kuřete, obalíme je lehce moukou a přebytek oklepeme. Na pánvi vhodné i do trouby si rozehřejeme olej, maso na něm zprudka ze všech stran opečeme dozlatova a vyjmeme. Do výpeku dáme na kostičky nakrájenou slaninu a žampiony, orestujeme a přidáme 2 nadrobno nakrájené šalotky. Necháme ještě chvilku restovat a zalijeme octem. Po chvíli vrátíme kuře zpět, vložíme na poloviny nakrájené šalotky, posypeme estragonem a posekaným rozmarýnem, podlijeme vývarem a přidáme cizrnu. Pánev vložíme do trouby rozpálené na 200C a pečeme doměkka. Poté vmícháme zelený hrášek, necháme prohřát, dochutíme a vmícháme chladné máslo. Posypeme zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony:
Upravený recept ze staršího vydání Apetitu

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře z pánve s cizrnou a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 24.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Naporcované kuře ( já použila 6 kuřecích špalíčků ze stehen s kostí) čerstvé žampiony ( lepší jsou menší, já měla jen velké, ty jsem použila 4 ks) hrst vařené cizrny ( možno použít ve slaném nálevu) hrst mraženého zeleného hrášku 100g slaniny 6 šalotek 2PL balsamikového octa špetka sušeného estragonu pár snítek čerstvého rozmarýnu čerstvá petrželka olej 200ml vývaru hladká mouka na obalení kousek chladného másla sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře z pánve s cizrnou a žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře z pánve s cizrnou a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře z pánve s cizrnou a žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist