|
Recept na Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH
Recept na Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 celé kuře (naporcované) slaninka“ Královská“ ( asi 100g.) 2 větší cibule 2 stroužky česneku na plátky asi 100g.másla a lžíci oleje 1 PL.hořčice „Amora lahůdková“ šťáva z ½ citrónu 1,5 dc. bílého vína koření „Nahrin na drůbež“( asi 2 PL) 1 ČL zarovnanou koření Sambal sůl a pepř.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH
Recept na Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH: Omyté a naporcované kuře osušíme a posypeme z obou stran kořením a posolíme. Cibuli si nakrájíme na měsíčky, tu osmažíme na másle s troškou olivového oleje. Když je jemně zlatavá tak přidáme nakrájený česnek a promíchneme. Přidáme polovinu nakrájené slaniny, stačí na slabé proužky hořčici a mírně zarestujeme. Přilijeme víno a promícháme. Necháme trochu zchladnout. Zbytek slaniny si poklademe na dno pekáčku a na ni si rozložíme porce kuřete. Kuře pokapeme šťávou z citrónu a zalijeme zchladlou směsí, kterou jsme si připravili. Takto naložené kuřátko necháme v chladu odležet asi 2 – 3 hod. Pak už jen zapneme PH na „HIGH“ a dusíme tak asi 3 hod. To je vše a přeji dobrou chuť :-))) Jako přílohu jsme si dali vařené brambory a tatarskou omáčku.
Poznámka k receptu na Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH: Poznámka: koření na drůbež „NAHRIN“ obsahuje – hořčici, pepř, rozmarýn, česnek, oregáno, paprika, curry, palmový tuk a jodidovanou kuchyňskou sůl. Prodejce společnost JUST.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: beruska (Věra Prchlíková)
- Datum vložení: 27.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 1 celé kuře (naporcované) slaninka“ Královská“ ( asi 100g.) 2 větší cibule 2 stroužky česneku na plátky asi 100g.másla a lžíci oleje 1 PL.hořčice „Amora lahůdková“ šťáva z ½ citrónu 1,5 dc. bílého vína koření „Nahrin na drůbež“( asi 2 PL) 1 ČL zarovnanou koření Sambal sůl a pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře se slaninkou na koření“nahrin“ v ph,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|