RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuře s chřestem v alobalu / dietni

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuře s chřestem v alobalu / dietni, recepty Kuře s chřestem v alobalu / dietni, Kuře, s chřestem, v alobalu, /, dietni


Recept na Kuře s chřestem v alobalu / dietni

Recept na Kuře s chřestem v alobalu / dietni je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční. K přípravě Kuře s chřestem v alobalu / dietni budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g zeleného chřestu 1 menší mrkev 2 rajčata 2 kuřecí prsní řízky (po 150g) 1 polévková lžíce olivového oleje sůl, pepř, ocet balsamico 150 g bílého jogurtu (1,5 % tuku) oregano, bazalka, tymián alobal.

Kuře s chřestem v alobalu / dietni
Zvětšit obrázek

Recept na Kuře s chřestem v alobalu / dietni

Recept na Kuře s chřestem v alobalu / dietni:
1. Chřest operte, spodní třetiny oloupejte a dřevnaté konce odkrojte. Stonky nakrájejte na kousky. Mrkev očistěte, lehce oškrábejte a pokrájejte na tenké nudličky. Omytá rajčata nakrájejte na plátky. Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. 2. Na jedno maso- jeden alobal, který potřete tenkou vrstvou oleje. Do středu folie rozložte kolečka rajčat, tak, aby ležela částečně přes sebe. Posypte je bazalkou a na ně navrstvěte kousky chřestu a nudličky mrkve. 3. Maso lehce potřete směsí oleje, barevného pepře, soli a tymiánu. Nakonec maso položte na zeleninu. 4. Alobal pevně uzavřete, aby z obsahu neunikla žádná tekutina ani pára. Balíčky položte na pečicí plech a duste ve střední části trouby při 200 asi 30 minut. 5. Jogurt smíchejte s bylinkami, barevným pepřem a octem balsamico. Kuřecí prsíčka z alobalu podávejte s jogurtovým dipem. Recept je vhodný pro redukční dietu. Pokrm obsahuje velké množství bílkovin a je možné si ho připravit na oběd i na večeři. Pokud se nejedná o redukční dietu, jako příloha jsou nejlepší brambory na loupačku.

Poznámka k receptu na Kuře s chřestem v alobalu / dietni:
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy): 1210 kJ / 290 kcal sacharidy 10 g bílkoviny 42 g tuky 9 g vláknina 4 g Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře s chřestem v alobalu / dietni, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Institut kompliment
  • Datum vložení: 21.01.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
  • Suroviny: 200 g zeleného chřestu 1 menší mrkev 2 rajčata 2 kuřecí prsní řízky (po 150g) 1 polévková lžíce olivového oleje sůl, pepř, ocet balsamico 150 g bílého jogurtu (1,5 % tuku) oregano, bazalka, tymián alobal
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře s chřestem v alobalu / dietni, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře s chřestem v alobalu / dietni - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře s chřestem v alobalu / dietni

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist