|
Recept na Kuře po Sicilsku
Recept na Kuře po Sicilsku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře po Sicilsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 celé kuře, nebo kuřecí stehna podle počtu strávníků, sůl, pepř, 3 cibule, 15 dkg anglické slaniny, růžičková kapusta 1 pytlík mražené nebo stejné množství čerstvé předvařené,.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře po Sicilsku
Recept na Kuře po Sicilsku: kuře rozčtvrtíme, osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi ze všech stran aby dostalo kůrčičku, nakrájíme cibuli, slaninu, smícháme v pekáčku a dáme do trouby aby pustila lehce šťávu a cibule, aby lehce zesklovatěla, pak vložíme porce kuřete, zakryjeme a pečeme skoro do měkka, pak přidáme růžičkovou kapustu trochu přisolíme, znovu zakryjeme a dopékáme ještě asi tak půl hodiny, podáváme s bramborem
Poznámka k receptu na Kuře po Sicilsku: Kuře je šťavnaté, vznikne nám výborný výpek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře po Sicilsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dle potřeby
- Datum vložení: 25.08.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 celé kuře, nebo kuřecí stehna podle počtu strávníků, sůl, pepř, 3 cibule, 15 dkg anglické slaniny, růžičková kapusta 1 pytlík mražené nebo stejné množství čerstvé předvařené,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře po sicilsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře po Sicilsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře po Sicilsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|