RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kung-pao dle české hospůdky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kung-pao dle české hospůdky, recepty Kung-pao dle české hospůdky, Kung-pao, dle, české, hospůdky


Recept na Kung-pao dle české hospůdky

Recept na Kung-pao dle české hospůdky je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kung-pao dle české hospůdky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g kuřecích prsních řízků, cca polovina pórku, 3 polévkové lžíce nakládané kapie, 50 g burských oříšků, 1 vejce, 2 lžíce škrobu, koření na čínu cca čajová lžička, sůl, pepř, cukr, bílé víno nebo dezertní víno, sójová omáčka, olej.

Kung-pao dle české hospůdky
Zvětšit obrázek

Recept na Kung-pao dle české hospůdky

Recept na Kung-pao dle české hospůdky:
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a naložíme do směsky vajec, škrobu, soli, pepře, koření na čínu a lžičky cukru. Promícháme a necháme cca hodinu v lednici odležet. Poté prudce smažíme ve vyšší vrstvě oleje a jednotlivé kousky oddělujeme vařečkou. Olej slijeme, přidáme buráky, krátce osmažíme a přisypeme pórek nakrájený na kolečka a kápii. Po krátkém osmažení zastříkneme sójovkou a bílým vínem či vermutem. Pokud použijeme bílé víno, tak je možné chuť doladit špetkou cukru. Místo kuřecího je možné použít i vepřovou kýtu, tam ale doporučuji naložit přes noc a místo soli použít trochu glutasolu.

Poznámka k receptu na Kung-pao dle české hospůdky:
NEJEDNÁ SE O AUTENTICKÝ ČÍNSKÝ RECEPT, ALE O VARIACI, KTEROU ZNÁ ASI KAŽDÝ Z MENU ČESKÝCH RESTAURACÍ. Proto prosím vyznavače tradiční čínské kuchyně o shovívavost:-). I z tohoto důvodu je zvolena klasicky česká příloha v podobě hranolek. Sůl můžete vyměnit za glutasol, já ho ale nepoužívám. Původně jsem chtěla jen přiložit foto ke stávajícím receptům, ale stejný jsem nenašla.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kung-pao dle české hospůdky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: chocolate (Lucie)
  • Datum vložení: 16.09.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 200 g kuřecích prsních řízků, cca polovina pórku, 3 polévkové lžíce nakládané kapie, 50 g burských oříšků, 1 vejce, 2 lžíce škrobu, koření na čínu cca čajová lžička, sůl, pepř, cukr, bílé víno nebo dezertní víno, sójová omáčka, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kung-pao dle české hospůdky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kung-pao dle české hospůdky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kung-pao dle české hospůdky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

- Americký řízek
Vložil: Eva
2018-01-31 12:59:54

Dobrý den, mám dotaz, uležet dva dny se nechává řízek i s bramborem a broskví? Vždyť ty brambory budou černé. Děkuji za odpověď E....
roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist