RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou, recepty Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou, Krůtí, závitky, náplní, jadelu, pečenou, bramborou


Recept na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou

Recept na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 krůtí řízky 8 plátků anglické krkovičky 100 g sýru jadel olej máslo hladká mouka silný vývar sladká chilli omáčka pepř sůl stejně velké brambory s pěknou slupkou.

Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou

Recept na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou:
Brambory dobře umyjeme, necháme trochu oschnout, vidličkou na několika místech hluboko propícháme a obalíme je v soli. Naskládáme vedle sebe do pekáčku a vložíme cca na hodinu do trouby vyhřáté na 220°C. Maso naklepeme pod potravinovou fólií, opepříme a lehounce osolíme. Na maso klademe plátky uzené krkovičky, hromádku hrubě nastrouhaného jadelu a zavineme do závitků. Hotové spíchneme kuchyňskými jehlami nebo párátky. V pánvi rozpálíme olej a závitky ze všech stran opečeme dozlatova. Stáhneme teplotu, závitky vyjmeme a odložíme stranou a do výpeku přidáme kousek másla. Zasypeme hladkou moukou, prosmahneme a přilijeme takové množství vývaru, abychom vytvořili řidší šťávu. Za stálého prošlehávání ji povaříme, dochutíme sladkou chilli omáčkou a případně dosolíme. Vrátíme závitky a přikryté na nejnižší teplotě povaříme ještě asi 15 minut. Upečené brambory rozbijeme pěstí a dovnitř každé vložíme kousek másla.

Poznámka k receptu na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou:
Eli,Eli-to mi nedělejUž jen ty nádherné snímky mi dělají"zle" Máš to moc krásně přichystané

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 19.10.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 4 krůtí řízky 8 plátků anglické krkovičky 100 g sýru jadel olej máslo hladká mouka silný vývar sladká chilli omáčka pepř sůl stejně velké brambory s pěknou slupkou
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí závitky s náplní z jadelu a pečenou bramborou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist