RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou, recepty Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou, Krůtí, stehno, tapenádovo, paprikovou, omáčkou


Recept na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou

Recept na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
pěkné krůtí spodní stehno 5 středních cibulí 2 PL Tapenády (pomazánka ze sušených rajčat) půl skleničky nakládaných grilovaných paprik krabička kondenzovaného Tatra mléka 1 PL sušeného česneku do marinády 1 PL oleje kostku bujonu bez jedů pepř, sůl, sušený česnek na posyp masa oříšek másla.

Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou

Recept na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou:
Stehno zbavíme kůže a šikmo nařízneme po obou stranách, opepříme, osolíme a posypeme sušeným česnekem. V míse smícháme Tatru, tapenádu, grilované papriky, koření a sůl. Směs rozmixujeme ponorným mixérem. Stehno v ní pořádně vymáčíme a vmasírujeme marinádu do zářezů. Necháme v marinádě naložené do druhého dne. Druhý den stehno vyjmeme, zlehka očistíme od marinády. Rozpálíme pánev, dáme na ní olej a osmahneme stehno ze všech stran. Výpek zalijeme vodou, přihodíme bujon a odvaříme. Do pekáče nakrájíme cibuli na drobno, vlijeme marinádu, přilijeme odvařený vývar. Posolíme, opepříme, posypeme ještě troškou česneku a promícháme. Dáme opečené stehno, přilijeme tak půl sklenky vody a dáme přiklopené péct na 150°C cca na hodinku. Poté maso obrátíme, pokud by ubylo víc tekutiny, dolijeme a pečeme do měkka. Ke konci sundáme zakrytí a necháme při 180°C krátce zapéct povrch masa. Hotové maso vyjmeme. Směs z pekáče přelijeme do kastrolu a ponorným mixérem rozmixujeme do hladké husté omáčky.Nakonec dáme kousek másla pro zjemnění a lesk a promícháme. Maso naporcujeme, přelijeme omáčkou a podáváme s oblíbenou přílohou, dělala jsem s rýží.

Poznámka k receptu na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou:
x.XXX.x: ještě, že už je dopoledne!! Streti, budu se muset mrknout po těch Tapenádách, slyším to poprvé, ale mám dojem, že něco takového jsem zahlídla v Lidlu. No, uvidíme.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: srettka
  • Datum vložení: 14.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: pěkné krůtí spodní stehno 5 středních cibulí 2 PL Tapenády (pomazánka ze sušených rajčat) půl skleničky nakládaných grilovaných paprik krabička kondenzovaného Tatra mléka 1 PL sušeného česneku do marinády 1 PL oleje kostku bujonu bez jedů pepř, sůl, sušený česnek na posyp masa oříšek másla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí stehno s tapenádovo paprikovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist