RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní, recepty Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní, Krůtí, stehno, karamelovým, závojem-pikantní


Recept na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní

Recept na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 krůtí stehno, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce pískového cukru, 1 lžička plnotučné hořčice, špetka muškátového květu, cayenský pepř(nebo obyčejný čerstvě namletý), mořská sůl, olivový olej..

Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní

Recept na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní:
Krůtí stehno si omyjeme, vysušíme, celé osolíme, dáme pepř a celé potřeme olejem. Do hrnečku si dáme kečup s cukrem, hořčicí, muškátovým květem, to vše promícháme. Stehno dáme do pekáčku s trochou oleje a malým množstvím vody, směsí pak namažeme celé stehno do vypotřebovíní. Dáme péct do horké trouby na 50-60 minut, občas podlijeme vodou (aby se nám nepřipálilo maso), vodu smícháme s výpekem a tím stehno poléváme. Celou dobu pečení máme pekáček přikrytý druhým pekáčkem!

Poznámka k receptu na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní:
Velmi chutné a pikantní maso i šťáva, která chutí připomíná karamel a tak se i v pekáči chová-doporučuji vyzkoušet a možná by to šlo i z jiného masa, určitě vyzkouším i další improvizace. *

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 13.07.2011
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 krůtí stehno, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce pískového cukru, 1 lžička plnotučné hořčice, špetka muškátového květu, cayenský pepř(nebo obyčejný čerstvě namletý), mořská sůl, olivový olej.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí stehno pod karamelovým závojem-pikantní

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist