RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem, recepty Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem, Krůtí, nugety, „HRAŠCE-PIKANT“, se, smetanovým


Recept na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem

Recept na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg krůtí prsa 4 polévkové lžíce „HRAŠKY“ koření KOTÁNY - žebírka konzerva sterilovaného hrachu olej, smetana, sůl,,bazalka solamyl.

Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem

Recept na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem:
Krůtí prsa nakrájíme na nugety, osolíme a v půl deci oleje rozmícháme přiměřené množství koření ( dle chuti) a vetřeme do nakrájeného krůtího masa.Dáme odležet do lednice na cca 1 hodinu. Dále si připravíme těstíčko s „HRAŠKY“ dle návodu na obalu (4 polévkové lžíce smícháme s vodou do konzistence majonézy) a necháme odležet. Čas využijeme k přípravě přílohy – smetanového hrášku a to tak, že nakrájíme na jemno cibulku, orestujeme do sklovata v kastrolku a přidáme kostku zeleninového bujonu, vsypeme i s lákem konzervu hrášku a podlijeme cca 2 dcl smetany. Lehce provaříme a dle potřeby dohustíme lžičkou solamylu rozmíchaného ve vodě. Přidáme ssušenou bazalku, aby bylo zabráněno následkům požití luštěnin ( větrům).Následuje příprava uleželého masa a to tak, že v pánvi WOK rozpálíme olej a do něj vkládáme v těstíčku z „ HRAŠKY “ obalené krůtí nugety a smažíme do zlata. Podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka k receptu na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem:
Hraška – pomocník při zdravém vaření Hraška je na trhu již několik let a vyrábí ji firma Ceria. Jedná se o směs zdravých surovin - dominuje hrách a směs obilovin z kukuřice, rýže a jáhel. Využití Hrašky je velmi široké a i proto výrobce prodává několik druhů Hrašky. Základní Hraška jemná nemá extrémně výraznou chuť a dá se použít například k zahuštění polévek a omáček, ale i jako základ pomazánek. Druhý typ je Hraška pikantní - jak název napovídá, je v ní navíc směs pikantního koření, který dodává jídlům s použitím Hrašky na chuti. Posledním typem a z nabídky Hrašky je Hraška vanilka. Její lehce nasládlá chuť s příchutí vanilky dovoluje za pomoci Hrašky například velmi snadnou výrobu palačinek a to bez použití vajec. Velmi vhodná je Hraška také na obalování surovin před smažením - smažený květák, zeleninu nebo cokoliv dalšího snadno obalíte v těstíčku z Hrašky. Použijete-li pikantní typ, dodáte obalované surovině specifickou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 15.02.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1kg krůtí prsa 4 polévkové lžíce „HRAŠKY“ koření KOTÁNY - žebírka konzerva sterilovaného hrachu olej, smetana, sůl,,bazalka solamyl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí nugety v „hraŠce-pikant“ se smetanovým hráškem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí nugety v „HRAŠCE-PIKANT“ se smetanovým hráškem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist