RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krušovický mls

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krušovický mls, recepty Krušovický mls, Krušovický, mls


Recept na Krušovický mls

Recept na Krušovický mls je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Krušovický mls budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřová pečeně - 0,5 kg Uzená krkovice - 0,5 kg Klobása (ostřejší) červené zelí sterilovaný - 0,5 kg bílé zelí sterilované - 0,5 kg 4 cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, kmín, vepřové sádlo.

Krušovický mls
Zvětšit obrázek

Recept na Krušovický mls

Recept na Krušovický mls:
Pečeni omyjeme, očistíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli odležet. 3 cibule nakrájíme nahrubo, vložíme do rozpuštěného sádla na pekáč. Cibuli necháme zpěnit přidáme čenek nakrájený na plátky a vložíme maso. Zprudka opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a vložíme do vyhřáté trouby na 200°C. Za občasného polévání výpekem a podlévání vývarem pečeme do měkka. Asi 1,5 - 2 hod. Posledních 20 minut pokličku sejmeme a dopékáme tak, aby se na pečeni vytvořila zlatavá kůrčička. Uzenou krkovici vložíme do hrnce s pařákem a vaříme do měkka po dobu asi 1 hodiny. Klobásu rozkrojíme podélně napůl, vložíme do rozpáleného oleje a dozlatova opečeme. Půlku cibule nakrájíme nadrobno vložíme do hrnce s rozpáleným sádlem, necháme zpěnit a potom přidáme sterilované zelí, které lehce posypeme kmínem a prohřejeme. Stejný postup zvolíme i s bílým zelím. Na talíř dáme porci bílého a porci červeného zelí položíme na něj opečenou klobásu a plátek vepřové pečeně a plátek uzené krkovice. Plejeme výpekem z vepřové pečeně. Jako přílohu podáváme 2 druhy knedlíků (bramborový, houskový nebo vídeňský)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krušovický mls, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Casimanta
  • Datum vložení: 14.10.2009
  • Počet porcí: 4-6 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepřová pečeně - 0,5 kg Uzená krkovice - 0,5 kg Klobása (ostřejší) červené zelí sterilovaný - 0,5 kg bílé zelí sterilované - 0,5 kg 4 cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, kmín, vepřové sádlo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krušovický mls, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krušovický mls - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krušovický mls

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist