RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách, recepty Křupavý losos na zelených fazolkách, Křupavý, losos, na, zelených, fazolkách


Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách

Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Křupavý losos na zelených fazolkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 filety z lososa - 4 lžičky nasekaných nejlépe čerstvých bylinek: bazalka,,tymián,máta - 4 stroužky česneku nakrájené na plátky - sůl, pepř, příp. koření na ryby Kotányi - chleba nebo jiné bílé pečivo nakrájené na kostičky - malé žampiony - olivový olej - citron.šťáva Příloha: - fazolové lusky mražené - 2 plátky slaniny(nebo sušené šunky) - červená cibule - sůl, pepř.

Křupavý losos na zelených fazolkách
Zvětšit obrázek

Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách

Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách:
Filety nařízneme a vetřeme část posekaných bylinek a vsuneme plátky česneku. Osolíme, opepříme, příp. posypeme kořením na ryby (např. Kotányi) a zbytkem bylinek. Filety vložíme do olivovým olejem vytřené nádoby a posypeme kostičkami chleba, který trochu zakápneme oliv.olejem a celé ještě pokapeme citrónovou šťávou a obložíme žampiony. Upečeme v troubě, nejdříve zakryté např. alobalem, dopékáme bez alobalu, až je chleba pěkně opečený. Mezitím na pánvi podusíme osolené a opepřené fazolky, podlité trochou vody a scedíme. Samostatně opečeme dozlatova červenou cibulku, nakrájenou na nudličky a přidáme jemně nakrájenou slaninku, nebo šunku a smícháme s fazolkami. A už jen čekáme, až se losos dopeče a těšíme se, až překvapíme rodinu novým receptem:-)

Poznámka k receptu na Křupavý losos na zelených fazolkách:
Zdroj: časopis Apetit Výborná pochoutka je na tomto receptu i křupavý chlebík, který je zespodu nasáklý jak lososem, tak bylinkami a česnekem!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavý losos na zelených fazolkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jahoda
  • Datum vložení: 02.08.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 4 filety z lososa - 4 lžičky nasekaných nejlépe čerstvých bylinek: bazalka,,tymián,máta - 4 stroužky česneku nakrájené na plátky - sůl, pepř, příp. koření na ryby Kotányi - chleba nebo jiné bílé pečivo nakrájené na kostičky - malé žampiony - olivový olej - citron.šťáva Příloha: - fazolové lusky mražené - 2 plátky slaniny(nebo sušené šunky) - červená cibule - sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavý losos na zelených fazolkách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavý losos na zelených fazolkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavý losos na zelených fazolkách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist