RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Křupavé zeleninové závitky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Křupavé zeleninové závitky, recepty Křupavé zeleninové závitky, Křupavé, zeleninové, závitky


Recept na Křupavé zeleninové závitky

Recept na Křupavé zeleninové závitky je zařazen v kategorii zeleninová jídla. K přípravě Křupavé zeleninové závitky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
12 ks rýžového papíru 12 ks větších listů zelí půl malé hlávky květáku 1 kedlubna 1 mrkev 1 pórek (bílá část) 2 žloutky 2-3 stroužky česneku kurkuma špetka chilli muškátový oříšek sójová omáčka sůl olej na smažení.

Křupavé zeleninové závitky
Zvětšit obrázek

Recept na Křupavé zeleninové závitky

Recept na Křupavé zeleninové závitky:
Zelné listy spaříme a necháme vychladnout. Všechnu zeleninu nakrájíme na velmi drobné kousky a povaříme v osolené vodě na skus. Přidáváme ji podle doby varu, začneme mrkví, kedlubnou a květákem, po chvíli přidáme pórek. Scedíme a necháme vychladnout. Studenou zeleninu promícháme se žloutky a ochutíme česnekem a kořením. Osolíme o něco víc, než jsme zvyklí. Rýžový papír namočíme do vlažné vody, hned přendáme na suchou podložku (např. kuchyňské prkénko), počkáme, až změkne (za několik vteřin bude jako silný igelit a bude se stejně "chovat"), položíme na něj zelný list, vrchovatou lžíci zeleninové směsi a zavineme. Tímto způsobem vytvoříme jedem po druhém všechny závitky a smažíme je ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje do zlatohněda.

Poznámka k receptu na Křupavé zeleninové závitky:
Rýžový papír se dá v ČR krásně sehnat, pokud byste chtěli zkusit uvařit něco z pravé vietnamské kuchyně,tak mrkněte na stránky http://bepviet.cz

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavé zeleninové závitky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 12.11.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zeleninová jídla
  • Suroviny: 12 ks rýžového papíru 12 ks větších listů zelí půl malé hlávky květáku 1 kedlubna 1 mrkev 1 pórek (bílá část) 2 žloutky 2-3 stroužky česneku kurkuma špetka chilli muškátový oříšek sójová omáčka sůl olej na smažení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavé zeleninové závitky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavé zeleninové závitky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavé zeleninové závitky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist