|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krkovička s uzeným a žampionyRecept na Krkovička s uzeným a žampiony je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Krkovička s uzeným a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 6 plátků vepřové krkovice  1 velká cibule  6 větších žampionů  10-15 dkg debrecínského uzeného boku  10-15 dkg eidamu  150-200 g zakysané smetany  sůl, pepř, kmín  plátek másla, olej.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krkovička s uzeným a žampionyRecept na Krkovička s uzeným a žampiony:Plátky masa nařízneme, posypeme solí a pepřem. Na oleji zprudka osmažíme z obou stran. Přendáme do pekáčku, posypeme 3/4 cibulí nakrájené na půlměsíčky, podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby.  Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Na  pánvičce rozpustíme máslo, přidáme nadrobno nakrájenou zbylou cibuli, necháme zesklovatět. Poté přidáme žampiony, osolíme, opepříme, přidáme kmín a lehce podusíme.    V zakysané smetaně rozmícháme nastrouhaný sýr, lehce opepříme.    Když je maso měkké, vyndáme z trouby, na každý plátek masa položíme plátky debrecínského boku, na to položíme žampionovou směs. Na žampiony rozdělíme smetanovou směs.  Dáme zpět do trouby prohřát, až se sýr rozteče a smetana se trochu "srazí", máme hotovo.  Podáváme s bramborem.
 
 Poznámka k receptu na Krkovička s uzeným a žampiony:
 Montanko - velmi zdařilá krkovička
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička s uzeným a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Montanka                      Datum vložení: 27.10.2012                      Počet porcí: 6                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 6 plátků vepřové krkovice  1 velká cibule  6 větších žampionů  10-15 dkg debrecínského uzeného boku  10-15 dkg eidamu  150-200 g zakysané smetany  sůl, pepř, kmín  plátek másla, olej |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička s uzeným a žampiony,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička s uzeným a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička s uzeným a žampiony
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |