RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krkovička plněná v cibuličce pečená

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krkovička plněná v cibuličce pečená, recepty Krkovička plněná v cibuličce pečená, Krkovička, plněná, cibuličce, pečená


Recept na Krkovička plněná v cibuličce pečená

Recept na Krkovička plněná v cibuličce pečená je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Krkovička plněná v cibuličce pečená budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g veřové krkovice bez kosti 400 g kyselého zelí 2 nožky klobásy 50 g špeku 3 velké cibule 1 pl sádla sůl,mletý černý peř.

Krkovička plněná v cibuličce pečená
Zvětšit obrázek

Recept na Krkovička plněná v cibuličce pečená

Recept na Krkovička plněná v cibuličce pečená:
Z opláchnuté a osušené krkovičky uřízneme 2pláty na plnění tak, že ostým nožem zařízneme dvou cm plát masa a nedořízneme až do konce a druhý dvou cm plát dořízneme. Po rozložení a naklepání nám vznikne větší plát masa na plnění. Postup zopakujeme ještě jednou. Jemně rozklepané pláty masa mírně osolíme a lehce poprášíme pepřem. Každý plát masa poklademe zelím, dáme celou nožku klobásky, zavineme do závitku a spíchneme kovovou jehlou. Pokud nemáme, můžeme ovázat motouzem, nebo nití. Špek nakrájíme na malé kostičky, vložíme do většího kastrolu a minutku osmahneme. Očištěnou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na jemné půlměsíčky, přidáme ke slanině a necháme společně 4minuty restovat. Připravenou naplněnou krkovici vložíme na pánvičku s rozehřátým sádlem a necháme ze všech stran osmahnout(zatáhnout). Takto připrvené maso přendáme na cibulový základ, výpek v pánvičce zalijeme 2dl horké vody, necháme převařit a přilijeme do kastrolu s masem a cibulí. Vložíme do předem předehřáté trouby a pod pokličkou pečeme na nejvyšším stupni 35minut. Poté troubu ubereme na minimum, pokličku odstraníme a dopékáme na barvu dalších 15minut. Jako příloha se hodí různě upravené brambory, nebo bramborový knedlík.

Poznámka k receptu na Krkovička plněná v cibuličce pečená:
Pokud jídlo necháte uležet do druhého dne, chutě se pěkně prolnou a maso půjde krájet na úhlednější porce. Všechno zelí se mi do náplně nevešlo,tak jsem zbylé 2pl přimíchala k cibulovému základu a v závěru jsme si pochutnali.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička plněná v cibuličce pečená, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 01.07.2012
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 500 g veřové krkovice bez kosti 400 g kyselého zelí 2 nožky klobásy 50 g špeku 3 velké cibule 1 pl sádla sůl,mletý černý peř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička plněná v cibuličce pečená, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička plněná v cibuličce pečená - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička plněná v cibuličce pečená

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist